Æblekage i bradepande

Æblekage i bradepande – Opskrift

Her kommer en utrolig lækker opskrift på æblekage i bradepande!

En æblekage i bradepande, som er hurtig, nem og smidig at lave. Rigtig saftig, luftig og lækker dej, med dejlige indslag af æble, vanilje, sukker og kanel!

Jeg elsker denne æblekage i bradepande. At bage denne kage er så hyggeligt, og den bliver så fantastisk god til kaffen, eftermiddagskaffen eller desserten. Server den som den er, eller hvorfor ikke med lidt vaniljesovs eller vaniljeis!

Når den står i ovnen, fyldes hele hjemmet med gode dufte. Æble, kanel, vanilje og sukker udgør sammen en luksuriøs smagsoplevelse, som alle vil sætte pris på!

Så hvis I vil have noget luksuriøst til eftermiddagskaffen, kaffen eller desserten, så synes jeg virkelig, at denne kage kan være noget for jer! Så enkel og praktisk at lave desuden. Giv den gerne en chance, så håber jeg, at I vil kunne lide den!

Opskriften finder I lige her nedenfor! Det er til en klassisk bradepande, cirka 30×40 cm. Ha’ det så godt, ønsker jeg jer!

Æblekage i bradepande

Opskriften – Sådan gør du:

Æblekage i bradepande

En æblekage i bradepande, som er hurtig, nem og smidig at lave. Rigtig saftig, luftig og lækker dej, med dejlige indslag af æble, vanilje, sukker og kanel!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Dessert
Køkken Dansk
Antal 1 bradepande

Ingredienser
  

  • 3 dl sukker
  • 200 g smør
  • 4 stk æg
  • 3 tsk bagepulver
  • 4 tsk vaniljesukker
  • 7 dl hvedemel
  • 3 dl mælk

Æblerne

  • 4 stk æbler
  • 3 spsk til 4 spsk sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk til 2 spsk kanel

Sådan gør du
 

  • Skær æblerne i tynde skiver. Bland dem med sukker, vaniljesukker og kanel, for eksempel ved at tilføje alt i en pose og ryste den.
  • Forvarm ovnen til 200°C.
  • Pisk smør og sukker lyst og luftigt i en skål med en håndmixer. Tilsæt derefter et æg ad gangen og pisk efter hver.
  • I en separat skål, bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver. Tilsæt det til smørblandingen og bland. Tilsæt mælken og rør om.
  • Beklæd en bradepande, cirka 30×40 cm, med bagepapir. Fordel dejen jævnt i panden. Tryk æblestykkerne ned i dejen.
  • Bag midt i ovnen ved 200°C i 25 minutter.
  • Tag ud af ovnen og skær i firkanter. Nyd din luksuriøse æblekage i bradepande!
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering