Appelsinsauce til and

Appelsinsauce til and – Opskrift

I denne artikel giver jeg min yndlingsopskrift på appelsinsauce til and!

Denne sauce tillader, at man kombinerer den rige, lækre smag af ristet and med en sød og syrlig twist. Resultatet er en følelse af smage, der føles helt perfekte at servere sammen!

Denne appelsinsauce tager andekød til det næste niveau. Kombinationen af appelsinsauce og and har sine rødder i Frankrig, og det er en velafprøvet smagskombination!

Hæld ikke saucen over anden inden servering for at holde anden så sprød som muligt frem til servering!

Kort sagt er and og appelsin en velafprøvet og vindende kombination. Det er en blanding af smage, der virkelig kommer til sin ret med denne lækre appelsinsauce!

Sammenfattende kan jeg lide både at lave og servere denne opskrift, som passer helt perfekt sammen med and. Alle dens anvisninger med instruktioner og ingredienser findes nedenfor!

Appelsinsauce til and

Opskriften – Sådan gør du:

Appelsinsauce til and

Denne sauce tillader, at man kombinerer den rige, lækre smag af ristet and med en sød og syrlig twist. Resultatet er en følelse af smage, der føles helt perfekte at servere sammen!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Sovs
Køkken Dansk, Fransk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 dl appelsinjuice
  • 3 dl vand
  • 0,5 dl æblecidereddike
  • 1 tsk rørsukker
  • 2 spsk fond kødfond
  • 1 stk grøntsagsbouillonterning
  • Maizena/maizstivelse
  • 2 spsk smør

Sådan gør du
 

  • Tilsæt alle ingredienser undtagen smørret og maizena i en gryde.
  • Lad det koge op og derefter simre i 10-12 minutter. Tyk derefter saucen op med maizena/maizstivelse, indtil den har den ønskede konsistens.
  • Tilsæt smørret og rør rundt, indtil det er smeltet.
  • Færdig! Nyd din appelsinsauce til and!
Keyword Appelsinsauce til and
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering