Bananbrød uden sukker

Bananbrød uden sukker – Opskrift

I denne artikel deler jeg min bedste opskrift på bananbrød uden sukker!

Dette er det bedste saftige bananbrød uden sukker, så lækkert, at du ikke engang tror, det er sundt! Du vil elske denne nemme, sukkerfri opskrift på bananbrød.

Jeg anbefaler stærkt denne opskrift på bananbrød uden sukker. Perfekt hvis du har nogle bananer, der er ved at blive overmodne. Når de bliver overmodne, plejer jeg at smide dem i fryseren for derefter at lave dette bananbrød.

Dette er faktisk min yndlingsopskrift på bananbrød uden sukker gennem tiderne. Det er saftigt og fuld af rig banansmag. Din søgen efter den perfekte sukkerfri bananbrødopskrift slutter her!

Prøv det gerne! Jeg kan godt lide at lave begge dele på forhånd til hurtige morgenmad og snacks til min familie.

Jeg moser altid mine bananer i en separat skål med en gaffel. Du kan også mose bananerne med en stavblender.

Bananbrød uden sukker

Opskriften – Sådan gør du:

Bananbrød uden sukker

Dette er det bedste saftige bananbrød uden sukker, så lækkert, at du ikke engang tror, det er sundt! Du vil elske denne nemme opskrift på bananbrød.
5 fra 1 stemme

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Snack
Køkken Dansk
Antal 1 bananbrød

Ingredienser
  

  • 75 g usaltet smør eller kokosolie
  • 1,25 dl honning eller ren ahornsirup
  • 3,5 stk store eller 5 mellemstore modne bananer
  • 2 stk æg
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk kanel
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 4,75 dl hvidt fuldkornsmel eller hvedemel eller almindeligt fuldkornsmel

Sådan gør du
 

  • Forvarm ovnen til 180 grader Celsius. Smør en brødform på 25×10 centimeter med smør eller margarine. Læg et stykke bagepapir over bunden og ud over langsiderne, men det behøver ikke at dække hele brødformen. Det skal bare være der for at gøre det lettere at tage bananbrødet ud senere.
  • Smelt smørret i en stor glasblandeskål i mikroovnen (eller smelt smørret i en gryde på komfuret og overfør det til en stor røreskål).
  • Tilsæt honning og moset banan i skålen og pisk det sammen. Pisk i æggene, ét ad gangen.
  • Tilsæt bagepulver, salt, kanel og vanilje i skålen. Pisk, indtil det er meget godt blandet.
  • Tilsæt melet og bland med en dejskraber, indtil det lige præcis er blandet. Du vil have, at alt melet skal være en del af dejen, men prøv ikke at blande for meget.
  • Overfør dejen til den forberedte bageform. Bag i 55-65 minutter, indtil en tandstik, der stikkes ind i midten af brødet, kommer ud ren og uden dej. Tjek bananbrødet efter 35 minutter og dæk løst med folie efter behov for at forhindre, at toppen bliver brændt, og for at få en gyldenbrun farve.
  • Lad brødet køle af i formen i 10 minutter og overfør det derefter til en bagerist for at afslutte afkølingen.
  • Nyd dit bananbrød uden sukker!
Keyword Bananbrød uden sukker
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering