I denne artikel deler jeg min yndlingsopskrift på bananmuffins uden sukker!
Disse sunde bananmuffins uden sukker indeholder intet tilsat sukker. Deres sødme kommer fra den moste banan. Luftige, saftige og så nemme at lave. Disse bananmuffins er fantastiske når som helst på dagen.
Jeg kan godt lide disse bananmuffins uden sukker som morgenmad eller mellemmåltid eller som en sundere snack.
Brug en godt moden banan, da modne bananer er bedst i konsistens og også naturligt søde. Mos med en gaffel og tilsæt de andre ingredienser, så får du de bedste muffins nogensinde.
Kort sagt elsker jeg denne opskrift på bananmuffins uden sukker og synes, det er virkelig værd at lave! Prøv gerne opskriften nedenfor!
Opskriften – Sådan gør du:
Bananmuffins uden sukker
(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!
Ingredienser
- 2,5 dl hvedemel
- 1 stk moden banan
- 1 tsk bagepulver
- 3 spsk naturlig eller græsk yoghurt
- 1 stk æg
- 30 g smør
- 1 tsk vaniljeekstrakt
Sådan gør du
- Smelt smørret og lad det køle af.
- Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- Sigt mel og bagepulver i en stor skål eller skål.
- I en skål pisk ægget, indtil det bliver skummende, tilsæt derefter yoghurten og bland, indtil du får en glat dej.
- Tilsæt det smeltede og afkølede smør til ægblandingen, mos derefter bananen med en gaffel og tilsæt også det. Rør godt.
- Tilsæt vaniljeekstraktet til ægblandingen og rør det hele ned i melblandingen. Brug en spatel til forsigtigt at blande ingredienserne sammen, sørg for ikke at blande for meget, ingredienserne skal lige akkurat blandes.
- Smør en muffinsform med smør eller forbered muffinpapir på en bageplade. Fordel derefter dejen, så du får 6 muffins.
- Bag i midten af ovnen ved 200 grader Celsius i cirka 30 minutter, eller indtil de er gyldenbrune.
- Nyd dine bananmuffins uden sukker!
Hej! Jeg er Olivia, grundlægger af Letmad.dk! En passioneret madentusiast, der deler mine yndlingsopskrifter og tips her. Håber I finder inspiration til madlavning sammen med mig!