Bananpandekager til børn og babyer

Bananpandekager til børn og babyer – Opskrift

I denne artikel giver jeg min favorit opskrift på bananpandekager til børn og babyer!

Bananpandekager, der er skabt specielt til babyer og børn, består af blot fire enkle ingredienser! Disse lette babypandekager kan fremstilles uden mælk, korn og gluten, og de er rige på protein og fiber samt naturligt sødet. Den ideelle næringsrige morgenmad for børn (og voksne)!

Disse bananpandekager til børn og babyer er skabt med de små i tankerne, men er også lækre og næringsrige for både børn og voksne. De kan serveres som de er eller med lidt peanutbutter på toppen.

Hvilke børn kan nyde disse bananpandekager? Min søster elsker at lave disse børnevenlige bananpandekager til sin 1-årige søn. Men de er også perfekte til ældre børn og endda voksne!

Overvej at tilsætte en eller to teskefulde af enten hampfrø, chiafrø eller hørfrømel til dejen for ekstra næringsstoffer, proteiner og mineraler!

Bananpandekager til børn og babyer

Opskriften – Sådan gør du:

Bananpandekager til børn og babyer

Bananpandekager, der er skabt specielt til babyer og børn, består af blot fire enkle ingredienser! Disse lette babypandekager kan fremstilles uden mælk, korn og gluten, og de er rige på protein og fiber samt naturligt sødet. Den ideelle næringsrige morgenmad for børn (og voksne)!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Dessert, Morgenmad, Snack, Tilbehør
Køkken Dansk
Antal 1 portion

Ingredienser
  

  • 1 stk medium moden banan bedst med brune pletter
  • 2 stk æg
  • 2 spsk hvedemel fuldkornshvedemel eller kokosmel
  • 1 spsk valgfri mælk komælk eller alternativer som havremælk

Sådan gør du
 

  • Mos bananen i en mellemstor skål. Det er ideelt, hvis din banan har brune pletter på skrællen!
  • Knæk æggene i skålen med den mosede banan og pisk med en gaffel, indtil alt er godt blandet. Det er okay, hvis der er små bananklumper. Tilsæt derefter mel og mælk og bland godt. Dejen bør ligne traditionel pandekagedej; hvis den er for tyk, kan du eventuelt tilføje lidt mere mælk, men kun en teske ad gangen.
  • Smelt lidt smør, kokosolie, vegansk smør eller olivenolie på en pande over medium varme. Når panden er varm, hæld 1 spsk af dejen for hver pandekage og steg i 2-3 minutter, indtil pandekagerne hæver lidt, får en gylden bund og bobler viser sig rundt om kanterne.
  • Vend pandekagerne og steg dem, indtil de er gyldne på den anden side. Hvis de bliver for mørke, reducer varmen. For at undgå at brænde dem, start med medium varme og skru ned til medium-lav varme senere. Hvis din pande begynder at ryge eller pandekagerne brænder, er panden for varm.
  • Rens panden og gentag med mere smør eller olie og den resterende dej. Dette giver ca. 9 små pandekager. Server dem som de er eller med et strejf af nøddesmør eller yoghurt! Tilpas størrelsen på pandekagerne til dit barns spiseevne.
Keyword Bananpandekager til børn og babyer
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering