Bechamelsauce med ost

Bechamelsauce med ost – Opskrift

I denne artikel giver jeg min favoritopskrift på bechamelsauce med ost!

Denne bechamelsauce er virkelig hurtig og nem at lave, med en skøn smag og en drømmende cremet konsistens takket være osten. Den er fantastisk til lasagne, men også som pastasauce, til dampede grøntsager eller som dip til kiks, eller til kartoffelmos!

Blød, cremet og virkelig lækker. Sådan vil jeg beskrive denne alsidige sauce! Jeg foretrækker at bruge parmesanost, men prøv også gerne med andre oste! For eksempel smager det godt med en mild husholdningsost eller en cheddar for ekstra smag.

Bechamelsauce med ost er selvfølgelig skønt i en lasagne, men den kan også bruges som en ostesauce til en dejlig pasta! Det er også en virkelig god appetitvækker, der kan være et alternativ til en ostetallerken.

Alt ved denne opskrift er super nemt og hurtigt at lave, og jeg håber, du kan lide den! Uden tvivl den bedste måde at lave bechamelsauce med ost på, hvis du spørger mig! Velbekomme!

Bechamelsauce med ost

Opskriften – Sådan gør du:

Bechamelsauce med ost

Denne bechamelsauce er virkelig hurtig og nem at lave, med en skøn smag og en drømmende cremet konsistens takket være osten. Fantastisk til lasagne, men også som pastasauce, til dampede grøntsager eller som dip til kiks, eller til kartoffelmos!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Sauce
Køkken Dansk
Antal 4 portioner

Ingredienser
  

  • 2 spsk smør
  • 2 spsk hvedemel
  • ½ tsk salt
  • 4 dl mælk
  • ¼ tsk sort peber
  • 2,5 dl revet ost

Sådan gør du
 

  • Hav alle ingredienser klar ved komfuret, inklusive revet ost!
  • Smelt smør i en gryde på komfuret ved middelhøj varme. Når smørret er helt smeltet, tilsæt hvedemel, salt og peber, og pisk for at undgå klumper. Lad det simre under konstant piskning, indtil det er gyldenbrunt.
  • Tilsæt mælk og fortsæt med at piske/røre, indtil blandingen er tyk og boblende.
  • Færdig! Fjern gryden fra varmen og tilsæt revet ost, og rør rundt. Server som en del af en lasagne, som sauce over pasta, til kiks, dampede grøntsager, kartoffelmos eller brug som ingrediens i andre retter!
Keyword Bechamelsauce med ost
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering