Blue cheese dressing

Blue cheese dressing – Opskrift

I denne artikel deler jeg min yndlingsopskrift på blue cheese dressing!

Denne enkle hjemmelavede blåskimmelostsdressing, kaldet blue cheese dressing, er bedre end alle de varianter, du kan købe i butikken. Den bliver ekstra cremet og er perfekt til en salat eller som dip!

Denne blue cheese dressing er utrolig nem at lave, og du har sandsynligvis allerede de fleste ingredienser, du behøver derhjemme.

For den bedste dressing bruges både creme fraiche og mayonnaise. Bare et par sekunders omrøring forvandler dressingen til en cremet og lækker blanding.

Denne enkle hjemmelavede dressing kan opbevares i cirka en uge i køleskabet. Lav gerne en dobbelt portion, så den er klar til ugens salater, som dip til fredagsmys eller hvorfor ikke som et dagligt mellemmåltid?

Blue cheese dressing

Opskriften – Sådan gør du:

Blue cheese dressing

Denne enkle hjemmelavede blåskimmelostsdressing, kaldet blue cheese dressing, er bedre end alle de varianter, du kan købe i butikken. Den bliver ekstra cremet og er perfekt til en salat eller som dip!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 3 minutter
Tilb. tid 2 minutter
Samlet tid 5 minutter
Antal 1 skål

Ingredienser
  

  • 0,5 dl creme fraiche eller græsk yoghurt
  • 0,5 dl mayonnaise
  • 60 g smuldret blåskimmelost
  • 1 spsk fint hakket persille
  • 1 spsk friskpresset citronsaft valgfrit
  • 1 knivspids havsalt
  • 1 knivspids friskkværnet peber
  • 1 spsk – 2 spsk mælk eller vand for at fortynde dressingen godt til salater, valgfrit

Sådan gør du
 

  • Bland creme fraiche, mayonnaise, blåskimmelost, persille, citronsaft, salt og peber i en lille skål, og rør det godt sammen, indtil det bliver cremet.
  • Brug bagsiden af en ske til at presse nogle af blåskimmelostflagerne ned i saucen for ekstra smag. Dressingen bliver tyk, hvilket gør den perfekt som dip.
  • For en mere flydende dressing, som er perfekt til salater, tilsæt en eller to spiseskeer mælk eller vand. Smag til med ekstra citronsaft, salt og peber. Kan opbevares med plastfolie i køleskabet i op til en uge.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering