Brownies uden æg

Brownies uden æg – Opskrift

I dag deler jeg opskriften på lækre brownies uden æg!

Brownies er en klassisk favorit, men hvad hvis du vil nyde dem og samtidig undgå æg? Med dette opskrift på æggefri brownies kan du stadig forkæle dig selv med en himmelsk smagoplevelse uden æg.

Brownies er elsket af mange for deres fyldige chokoladesmag og lækre konsistens. Den bløde indvendige og let sprøde ydre gør dem til den perfekte søde godbid til enhver lejlighed. Og nu kan du nyde dem, selv hvis du er på udkig efter en æggefri version.

Disse brownies er lavet med enkle ingredienser, som du sandsynligvis allerede har derhjemme. Med en blanding af mel, sukker, kakao, olie og andre smagfulde ingredienser skaber du en dej, der er lige så lækker som den traditionelle opskrift, men uden æg.

Så uanset om du er veganer, har allergi over for æg eller bare vil prøve noget nyt, er disse æggefri brownies det perfekte valg. De er nemme at lave, lækre at spise og vil helt sikkert imponere dine smagsløg og dine gæster!

Brownies uden æg

Opskriften – Sådan gør du:

Brownies uden æg

Forkæl dig selv med lækre brownies uden æg – fyldige, chokoladeagtige og helt uimodståelige!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Dessert
Køkken Dansk
Antal 12 brownies

Ingredienser
  

  • 2 1/2 dl hvedemel
  • 1 1/2 dl sukker
  • 1 dl kakao
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1 dl vegetabilsk olie
  • 2 tsk vaniljeekstrakt
  • 2 dl vand
  • 100 g hakket mørk chokolade valgfrit

Sådan gør du
 

  • Forvarm ovnen til 180°C og smør eller fore en bageform med bagepapir.
  • I en stor skål sigtes hvedemel, sukker, kakao, bagepulver og salt sammen.
  • Tilsæt vegetabilsk olie, vaniljeekstrakt og vand til de tørre ingredienser og rør godt, indtil de er godt blandet.
  • Hvis du vil tilføje hakket mørk chokolade, skal du folde det forsigtigt ind i dejen.
  • Hæld dejen i den forberedte bageform og jævn overfladen med en spatel.
  • Bag brownies i forvarmet ovn i ca. 25 minutter, eller indtil toppen er fast, og en tandstikker indsat i midten kommer ud ren.
  • Lad brownies køle helt af i bageformen, inden du skærer dem i firkanter.
  • Server og nyd dine lækre æggefri brownies!
Keyword Brownies uden æg
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering