Chokoladecreme til lagkage

Chokoladecreme til lagkage – Opskrift

I denne artikel giver jeg min bedste opskrift på chokoladecreme til lagkage!

Dette er en vidunderligt lækker chokoladecreme, der virkelig forbedrer smagsoplevelsen af enhver lagkage!

Denne skønne chokoladecreme er perfekt til alle typer af lagkager, og jeg elsker en god chokoladelagkage med denne creme som fyldning. Den er hurtig at lave på blot cirka 15 minutter og består af enkle basisingredienser, som de fleste allerede har derhjemme eller let kan finde i supermarkedet!

Mængden i opskriften er tilpasset til ét lag på en 10-personers lagkage, men kan også nemt fordobles, hvis du ønsker to lag.

Kort sagt, jeg elsker denne chokoladecreme til lagkage og anbefaler den varmt. Det er sådan en værdifuld opskrift, og jeg håber, du vil prøve den nedenfor!

Selvfølgelig kan en lagkage med denne chokoladecreme opbevares i køleskabet og holde sig frisk i flere dage. For at sikre den bedste kvalitet anbefales det at opbevare den i en lufttæt beholder!

Chokoladecreme til lagkage

Opskriften – Sådan gør du:

Chokoladecreme til lagkage

Dette er en vidunderligt lækker chokoladecreme til lagkage, der virkelig forbedrer smagsoplevelsen af enhver lagkage!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Dessert
Køkken Dansk, Fransk
Antal 1 lag

Ingredienser
  

  • 2,75 dl flormelis
  • 80 g smør stuetemperatur
  • 130 g mørk chokolade
  • 1 stk æg

Sådan gør du
 

  • Pisk sigtet flormelis, smør ved stuetemperatur og æg sammen.
  • Smelt chokoladen, enten i en skål i mikroovnen eller over vandbad.
  • Bland den smeltede chokolade i smørblandingen.
  • Lad chokoladecremen stivne lidt og smør den derefter ud over lagkagen.
  • Nyt din lagkage med chokoladecreme (rester opbevares i køleskabet)!
Keyword Chokoladecreme til lagkage
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering