Chokoladefrosting

Chokoladefrosting – Opskrift

I denne artikel deler jeg min favoritopskrift på chokoladefrosting!

Denne opskrift er tilstrækkelig til 12-16 cupcakes eller til et tyndt lag på en kage af 25×25 cm. Halver eller fordobl opskriften efter behov!

Dette er min yndlingsopskrift på chokoladefrosting, fordi den er utroligt cremet, silkeblød, smidig og rig på chokoladesmag. Desuden kan den anvendes på mange forskellige måder inden for bagning!

Denne chokoladefrosting smelter bogstaveligt talt i munden og er fantastisk at sprøjte på for eksempel chokoladecupcakes. Selvom det er en skøn cremet chokoladesmørcreme, bevarer den sin form perfekt og er meget velegnet til sprøjteposer. Lad kreativiteten blomstre med de smukkeste designs med denne chokoladefrosting!

Jeg elsker at bruge denne chokoladefrosting som glasur på kager, til cupcakes og muffins. Kort sagt er den simpelthen skøn, og jeg anbefaler den stærkt!

Chokoladefrosting

Opskriften – Sådan gør du:

Chokoladefrosting

Dette er min yndlingsopskrift på chokoladefrosting, fordi den er utroligt cremet, silkeblød, smidig og rig på chokoladesmag. Desuden er den alsidig!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Ret Dessert
Køkken Dansk
Antal 6 dl

Ingredienser
  

  • 230 g usaltet smør stuetemperatur
  • 8,5 dl flormelis
  • 1 dl (40 g) kakaopulver
  • 3 spsk (45 ml) piskefløde eller mælk
  • tsk salt
  • 2 tsk vaniljeekstrakt eller vaniljesukker

Sådan gør du
 

  • Med en stavblender eller en køkkenmaskine udstyret med en piskeris, pisk smørret ved medium hastighed indtil det bliver cremet – cirka 2 minutter. Tilsæt flormelis, kakaopulver, piskefløde/mælk, salt og vaniljeekstrakt.
  • Pisk ved lav hastighed i 30 sekunder, skru derefter op til høj hastighed og pisk i 1 minut. Tilsæt 0,5 dl mere flormelis, hvis frostingen er for tynd, eller en ekstra spiseskefuld fløde/mælk, hvis frostingen er for tyk.
  • Smag til, og tilsæt en ekstra knivspids salt, hvis det ønskes.
  • Brug straks eller opbevar godt og holdbar i op til 1 uge i køleskabet eller op til 3 måneder i fryseren. Efter frysning, optø i køleskabet og pisk derefter frostingen ved medium hastighed i et par sekunder, så den bliver cremet igen. Efter optøning eller nedkøling, pisk i en smule piskefløde eller mælk for at fortynde frostingen igen, hvis nødvendigt.
  • Nyd din lækre chokoladefrosting!
Keyword Chokoladefrosting
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering