I denne artikel giver jeg min favoritopskrift på chokolademuffins uden æg!
Jeg elsker at bage disse chokolademuffins uden æg. De er ikke kun utroligt lækre, men også nemme og hurtige at lave. Du måler blot nogle enkle ingredienser op, blander dem i en skål, rører rundt og bager dem. Og selvfølgelig, opskriften er helt uden æg!
Denne opskrift på chokolademuffins uden æg er en simpel muffinsopskrift, som både voksne og børn elsker! Disse skønne muffins er perfekte til kaffepausen, og du kan lave dem, når du har lyst hjemme!
De er rigtigt smagfulde og super saftige med en meget mørk dej. Og selvfølgelig, som de fleste muffins, er de hurtige og nemme at lave: to skåle, en spatel, og på 30 minutter er de ude af ovnen.
Opbevar eventuelle rester af chokolademuffins uden æg i køleskabet eller frys dem ned for længere holdbarhed.
Jeg elsker disse æggefri chokolademuffins og synes virkelig, de er værd at lave! Hvis du vil lave flere, kan du bare fordoble opskriften uden problemer! Hav det sjovt.
Opskriften – Sådan gør du:
Chokolademuffins uden æg
(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!
Ingredienser
- 3 dl (180 g) hvedemel
- 2,5 dl (200 g) sukker
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk salt
- 6 spsk kakaopulver
- 2,5 dl koldt vand
- 1 dl rapsolie
- 2 tsk vaniljeekstrakt
- 2 tsk hvidvinseddike eller citronsaft
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Beklæd en muffinsform med muffinpapir og stil til side, eller sæt muffinpapirerne på en bageplade.
- Bland sukker, vand, vaniljeekstrakt, rapsolie og eddike/citronsaft i en skål og rør godt.
- I en anden skål, tilsæt mel, kakao, bagepulver og salt og bland godt.
- Kombiner begge skåle og rør forsigtigt.
- Fyld muffinsformene med dejen.
- Bag midt i ovnen i 20 minutter ved 190 grader Celsius.
- Tag ud og lad dem køle af.
- Nyd dine chokolademuffins uden æg! Server gerne varme!
Hej! Jeg er Olivia, grundlægger af Letmad.dk! En passioneret madentusiast, der deler mine yndlingsopskrifter og tips her. Håber I finder inspiration til madlavning sammen med mig!