I denne artikel deler jeg min yndlingsopskrift på dadekage, en kage med dadler!
Denne dadelkage får en naturlig sødme fra dadlerne og en rigtig lækker kladdet konsistens. Den er perfekt til en hyggelig fikastund!
Denne dadelkage er ideel, når du ønsker en kage sødet på en mere naturlig måde med en virkelig god kladdethed. Den smager skønt med for eksempel vaniljeis, pisket fløde eller vaniljequark og lidt friske bær.
Top den eventuelt med lidt flormelis eller revet kokos inden bagning, hvis du ønsker det.
Kort sagt, jeg elsker denne dadelkage og synes virkelig, den er værd at lave. Prøv gerne opskriften nedenfor!

Opskriften – Sådan gør du:
Dadelkage
(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!
Ingredienser
- 12 stk udstenede dadler
- 2 spsk kokosolie
- 1,5 spsk flydende honning
- 3 stk æg
- 2 dl mandelmel
- 2,5 spsk revet kokos
- 3 spsk kakao
- 1 tsk bagepulver
- 0,5 tsk salt
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180°C.
- Blend de udstenede dadler med kokosolien og honningen, indtil det bliver en glat masse.
- Tilsæt æggene og blend igen.
- Bland mandelmel, revet kokos, kakao, bagepulver og salt i en stor skål. Bland det herefter med dadelblandingen ved at røre det godt sammen.
- Fordel dejen i en form, gerne en med aftagelige kanter.
- Bag i midten af ovnen ved 180°C i 8-10 minutter, afhængigt af hvor kladdet en konsistens, du ønsker.
- Tag ud af ovnen og lad den køle lidt af.
- Server gerne med vaniljeis, pisket fløde eller vaniljequark!
- Nyd din dadelkladdkage!

Hej! Jeg er Olivia, grundlægger af Letmad.dk! En passioneret madentusiast, der deler mine yndlingsopskrifter og tips her. Håber I finder inspiration til madlavning sammen med mig!