Dressing til pastasalat

Dressing til pastasalat – Opskrift

I denne artikel præsenterer jeg min yndlingsopskrift på dressing til pastasalat!

En dejlig pastasalat bliver endnu mere velsmagende med denne dressing! Denne dressing er særligt velegnet til pastasalat og kan laves hurtigt med enkle ingredienser.

Jeg er virkelig vild med pastasalat, og denne cremede dressing fremhæver smagene perfekt. Efter mange forsøg og finjusteringer er jeg kommet frem til denne opskrift.

Pastasalat med dressing er en af de retter, hvor du kan tilpasse smagen på utallige måder. Den er nem at lave og kan endda laves med madrester.

Min dressing laves med mayonnaise, enten creme fraiche eller yoghurt, kombineret med nogle andre meget enkle ingredienser, som de fleste har i skabet.

Resultatet er en dressing, der er klar på kun 5 minutter, som er dejligt cremet, glat og har en fantastisk smag, perfekt til enhver pastasalat!

Opbevar eventuelle rester i køleskabet. Dressingen kan holde sig frisk i flere dage og er også perfekt til rester eller madpakker!

Et tip er at prøve lidt revet parmesan til pastasalaten, hvis du har lyst!

Jeg elsker simpelthen denne dressing til pastasalat og synes, den er værd at lave. Den er hurtig, lækker og cremet. Prøv opskriften nedenfor!

Dressing til pastasalat

Opskriften – Sådan gør du:

Dressing til pastasalat

Jeg synes, den passer helt perfekt til netop pastasalat og er hurtig at lave med enkle ingredienser.
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 2 minutter
Tilb. tid 3 minutter
Samlet tid 5 minutter
Ret Salat, Sovs
Køkken Dansk
Antal 4 portioner

Ingredienser
  

  • 1 dl mayonnaise
  • 1,5 dl creme fraiche eller yoghurt
  • 3 spsk æblecidereddike
  • 3 spsk olivenolie
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • Salt efter smag
  • Peber efter smag

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienser i en skål og server til din pastasalat! Smag til med salt og peber.
  • Nyd din dressing til pastasalat!
Keyword Dressing til pastasalat
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering