Foccacia brød i bradepande

Foccacia brød i bradepande – Opskrift

En lækkerhed fra Italien, her er min bedste opskrift på focaccia i langpande!

Lav en utroligt velsmagende focaccia i langpande – hurtigt, nemt og enkelt! Et helt uimodståeligt lækkert brød, som alle kan mestre!

Det er så bekvemt at bage focaccia i langpande! Tryk dejen ud, top den med fyldet og ind i ovnen. Derefter skal du blot skære den ud i fine firkanter og nyde dette skønne brød!

Det bliver blødt og luftigt med en fin skorpe, gylden farve og lækker smag. Når nogen spørger mig om et godt, men simpelt brød, viser jeg dem ofte denne opskrift på focaccia i langpande!

At lave denne focaccia er virkelig praktisk og dejligt, som altid når det kommer til at bage i langpande. Jeg elsker virkelig denne opskrift og kan varmt anbefale den!

Instruktionerne findes lige herunder, og opskriften er angivet til en langpande med målene ca. 30×40 cm. Hav en dejlig tid!

Foccacia brød i bradepande

Opskriften – Sådan gør du:

Foccacia brød i bradepande

En dejlig italiensk favorit, her er min bedste opskrift på focaccia i bradepande! Lav en utrolig lækker focaccia i bradepande, hurtigt, nemt og enkelt! Et helt uimodståeligt lækkert brød, som alle kan lykkes med!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time 15 minutter
Samlet tid 1 time 30 minutter
Ret Snack
Køkken Dansk, Italiensk
Antal 1 bradepande

Ingredienser
  

  • 25 g frisk gær
  • 4 dl vand fingervarmt
  • 0,75 dl olivenolie
  • 3 spsk honning eller lys sirup
  • 8 dl til 9 dl hvedemel tipo 00
  • 1,5 tsk flagesalt

Fyld

  • 1,5 dl sorte oliven
  • 8 stk til 10 stk cocktailtomater
  • 0,5 dl olivenolie
  • 3 tsk flagesalt
  • 1,5 tsk friskkværnet rosmarin

Sådan gør du
 

  • Smuldr den friske gær ned i en stor skål eller skål. Tilsæt en smule af det fingervarme vand og rør rundt med en gaffel for at opløse gæren. Lad det stå i 5 minutter.
  • Tilsæt resten af det fingervarme vand, honning/sirup, olivenolie og flagesalt. Rør rundt.
  • Tilsæt gradvist hvedemel og ælt det ind i en smidig og løs dej.
  • Placer dejen i en ren skål eller skål og lad den hæve under et viskestykke i 30 minutter.
  • Beklæd en bradepande med cirka målene 30×40 cm med bagepapir. Mejl let hænderne og tryk dejen ud i bradepanden. Lad den derefter hæve under et viskestykke i yderligere 30 minutter.
  • Tænd ovnen på 250°C. Halver cocktailtomaterne og tryk tomatstykkerne og oliven ned i dejen. Dryp olivenolie over hele dejen. Drys også en blanding af mortlet rosmarin og flagesalt over hele dejen.
  • Bag focacciabrødet i midten af ovnen ved 250°C i 12 minutter.
  • Tag det ud af ovnen, lad det køle af og skær det i firkantede stykker i ønsket størrelse. Nyd din focaccia i bradepande!
Keyword Foccacia brød i bradepande
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering