I denne artikel giver jeg min opskrift på frikadeller uden løg!
Her er en virkelig god opskrift på frikadeller uden løg. Resultatet bliver virkelig godt, og frikadellerne smager skønt!
Der kan være flere grunde til, at man gerne vil lave frikadeller uden løg. En mulig grund er, at nogle mennesker enten ikke kan lide løg eller er allergiske over for det. I sådanne tilfælde kan det være en god idé at lave frikadeller uden løg, så de kan spise dem.
En anden grund kan være, at man ønsker at ændre smagen på frikadellerne ved at udelade løget, eller at man simpelthen ikke har løg derhjemme og derfor skal lave frikadeller uden det.
Uanset årsagen til, at man ikke ønsker eller kan bruge løg i sine frikadeller, er denne opskrift løsningen. Den giver virkelig lækre og fine frikadeller, som er helt uden løg.
Server gerne disse frikadeller med kartoffelmos og tyttebærsylt, eller på din helt egen favorit måde!
Kort sagt elsker jeg denne opskrift på frikadeller uden løg og synes, det er det bedste alternativ, når man vil have en opskrift på frikadeller uden løg. Saftige, hurtige og nemme at lave!
Opskriften – Sådan gør du:
Frikadeller uden løg
(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!
Ingredienser
- 500 g hakket kød
- 2 spsk rasp
- 1 spsk japansk soja
- 1 spsk ketchup
- ½ tsk salt
- 1 knsp peber
- 2 spsk vand
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 230°C.
- Bland alle ingredienserne i en skål.
- Beklæd en bageplade med bagepapir, gerne med høje kanter.
- Form frikadellerne og læg dem på pladen.
- Bag frikadellerne i cirka 18 minutter i ovnens midte ved 230°C. Tjek en frikadelle for at se, om den er færdig.
- Nyd dine frikadeller uden løg!
Hej! Jeg er Olivia, grundlægger af Letmad.dk! En passioneret madentusiast, der deler mine yndlingsopskrifter og tips her. Håber I finder inspiration til madlavning sammen med mig!