Frossen kylling i ovn

Frossen kylling i ovn – Opskrift

I denne artikel deler jeg min yndlingsopskrift på frossen kylling i ovnen!

Har du glemt at tø kyllingen op? Ingen problemer! At lave frossen kylling i ovnen er virkelig enkelt og kræver ikke så lang tid, som man måske tror.

At tilberede frossen kylling i ovnen uden at tø den op først er fantastisk, fordi det er en hurtig og nem metode til at lave en lækker og mættende ret. Når du tilbereder frossen kylling i ovnen uden at tø den op først, kan du sætte kyllingen direkte fra fryseren i ovnen og derefter lade den bage, indtil den er gennemstegt og har en gyldenbrun overflade. På den måde behøver du ikke vente på, at kyllingen skal tø op, og du undgår også at skulle håndtere den frosne kylling, hvilket kan være lettere og mere bekvemt.

Det er også en perfekt opskrift, når man har glemt at tø kyllingen op, hvilket ikke er et problem med denne opskrift! Frossen kylling i ovnen er også en god ret, fordi den er rig på protein, vitaminer og næringsstoffer, hvilket gør den til en nærende og sund ret.

Dette er en af de nemmeste måder at tilberede frossen kylling i ovnen på. Kyllingen bliver altid saftig, mørt og velsmagende for mig med denne gode opskrift.

Du kan servere frossen kylling i ovnen med for eksempel kartofler, grøntsager og en sauce og nyde et lækkert og mættende måltid. Perfekt for eksempel med ris eller kartofler eller til en simpel salat.

Kort sagt, jeg elsker denne opskrift på frossen kylling i ovnen og synes virkelig, at den er værd at prøve. Prøv opskriften herunder!

Frossen kylling i ovn

Opskriften – Sådan gør du:

Frossen kylling i ovn

Har du glemt at tø kyllingen op? Ingen problemer! At lave frossen kylling i ovnen er virkelig enkelt og tager virkelig ikke så lang tid, som man måske tror!
5 fra 3 stemmer

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Main Course
Køkken Dansk
Antal 4 portioner

Ingredienser
  

  • 4 stykker frossen kyllingebryst
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk smør smeltet
  • 1 knivspids salt
  • 1 spsk sort peber

Sådan gør du
 

  • Forvarm ovnen til 225ºC.
  • Forbered bagepladen med bagepapir.
  • Læg kyllingen på pladen og dryp olivenolie og smeltet smør over.
  • Krydr kyllingen med salt og peber.
  • Bag kyllingen i midten af ovnen i 30-50 minutter, afhængig af kyllingebrystets tykkelse. Hvis du vil være helt sikker, er kyllingen færdig, når den indre temperatur er 74ºC.
  • Færdigt! Nyd din frosne kylling i ovnen!
Keyword Frossen kylling i ovn
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

1 kommentar til “Frossen kylling i ovn – Opskrift”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering