Frosting uden flødeost

Frosting uden flødeost – Opskrift

I denne artikel deler jeg min yndlingsopskrift på frosting uden flødeost! Perfekt til cupcakes, kager og andre bagværk. Det er let at variere smagen af denne grundopskrift på frosting uden flødeost. Rør en smule mandelextrakt eller revet citrusskal i.

Hvis du har ledt efter en opskrift på frosting, har du måske bemærket, at de fleste kræver flødeost. Det har ikke alle altid derhjemme. Dette recept er mere passende, da det er en opskrift på frosting uden flødeost!

En virkelig god frosting som denne tager kort tid at lave, kan farves med madfarve (brug gel eller pasta, ikke flydende madfarve) og holder op til en uge, hvis den er tæt dækket og opbevaret køligt.

Lad smørret blive blødt ved stuetemperatur, så det bliver let og glat at blande med flormelis.

Brug helst rigtig vanilje. Vaniljens rolle er ikke kun for dens smagsværdi; den forstærker også sukkerets sødme, så ved at tilføje vanilje kan du også reducere mængden af sukker i opskriften.

Frosting uden flødeost

Opskriften – Sådan gør du:

Frosting uden flødeost

Mængderne angivet i denne frostingopskrift er tilstrækkelige til en 30×25 cm kage generøst eller til at fylde og glasere en 22-24 cm tolagskage.
4 fra 1 stemme

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Ret Dessert
Køkken Dansk
Antal 1 portion

Ingredienser
  

  • 7,5 dl flormelis
  • 75 g smør stuetempereret
  • 1,5 tsk vaniljeekstrakt
  • 1 spsk mælk plus lidt mere

Sådan gør du
 

  • I en mellemstor skål, bland flormelis og smør med en ske eller elektrisk mixer ved lav hastighed. Rør vanilje og 1 spsk mælk i.
  • Pisk gradvist nok af den resterende mælk i, indtil frostingen er glat og let at sprede. Hvis frostingen er for tyk, tilsæt mere mælk, et par dråber ad gangen. Hvis frostingen er for tynd, pisk i en lille mængde ekstra flormelis.
Keyword Frosting uden flødeost
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering