I denne artikel giver jeg opskriften på mine yndlings glutenfri frikadeller!
Lav disse virkelig lækre glutenfri frikadeller hurtigt og nemt! En af de mest kendte klassiske opskrifter kan let laves glutenfri med denne fantastiske opskrift.
At lave glutenfri frikadeller på denne måde er så simpelt uden nogen avancerede ingredienser. Og chancerne er store for, at du allerede har alle ingredienserne derhjemme!
For mange vil det sikkert vække minder at sige, at frikadeller er bundet til mange erindringer. At disse er glutenfri påvirker hverken smag eller konsistens.
Server dem til hverdage eller faktisk til alle slags lejligheder og højtider. Det bliver helt sikkert en succes! Opskriften med angivne mål nedenfor giver ca. 24 frikadeller, svarende til 4 portioner!
Opskriften – Sådan gør du:
Glutenfri frikadeller
(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!
Ingredienser
- 500 g hakket kød blandet eller oksekød
- 1 stk gulløg
- 1 stk æg
- 0,5 dl fløde
- salt
- hvid peber eller sort peber
Sådan gør du
- Finthak løget og bland derefter alle ingredienserne sammen i en skål. Krydr med salt og hvid peber, og steg eventuelt en lille prøve for at smage på krydringen.
- Form farsen til frikadeller i den størrelse, du ønsker. Tilsæt lidt madolie, for eksempel en neutral olie som rapsolie, i en pande, og steg derefter frikadellerne i omgange ved middelvarme, indtil de er gennemstegte. Flyt de færdigstegte frikadeller over på et fad. Tilsæt mere olie efter behov.
- Nyde dine glutenfri frikadeller!
Hej! Jeg er Olivia, grundlægger af Letmad.dk! En passioneret madentusiast, der deler mine yndlingsopskrifter og tips her. Håber I finder inspiration til madlavning sammen med mig!