Gorgonzolasauce til pasta

Gorgonzolasauce til pasta – Opskrift

Her vil jeg gerne dele mit favoritopskrift på gorgonzolasauce til pasta!

En utrolig lækker gorgonzolasauce til pasta, som er dejlig smagfuld og cremet. Du kan valgfrit tilføje lidt champignon til retten!

Dette er en virkelig simpel gorgonzolasauce til pasta, der føles virkelig luksuriøs og skønt cremet med en god smag af osten. At tilføje champignon giver en ekstra god smag og gør pastaen lidt mere mættende.

Det, der gør gorgonzolasauce så god, er, at fløde-baserede saucer kan være lidt kedelige og smagsløse. Med gorgonzola er det aldrig tilfældet! Denne opskrift på gorgonzolasauce til pasta er en af mine favoritopskrifter af denne grund!

Alt ved denne opskrift på gorgonzolasauce til pasta er super nemt og går hurtigt at lave, og jeg håber, du kan lide det!

For en smagfuld pasta, der har alt det, man ønsker, så prøv gerne opskriften nedenfor! Her kommer opskriften, lige her nedenfor, med alle dens anvisninger! Velbekomme!

Gorgonzolasauce til pasta

Opskriften – Sådan gør du:

Gorgonzolasauce til pasta

En utrolig lækker gorgonzolasauce til pasta, som er dejlig smagfuld og cremet. Du kan valgfrit tilføje lidt champignon til retten!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Sauce
Køkken Dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 5 dl mælk kan være nødvendigt med 1 dl mere efter behov
  • 110 g gorgonzola smuldret
  • 450 g ukogt pasta
  • 3 spsk usaltet smør
  • 4 spsk hvedemel
  • 1 knivspids salt og peber
  • 225 g champignon skiver (valgfrit)

Sådan gør du
 

  • Hvis champignon skal bruges, rengør og skær dem i skiver. Sæt til side i mellemtiden.
  • Sæt pastaen over til kogning efter anvisningerne på pakken.
  • Smelt smør ved medium varme i en mellemstor gryde. Når det er smeltet, tilsæt hvedemel og pisk det ud. Lad det stege, indtil melet får en let gylden farve.
  • Pisk forsigtigt mælken i. Når al mælken er tilsat, skal saucen være tykkere, men ikke helt tyk. Skru ned for varmen til lavt og lad det simre, indtil det bliver tykkere, yderligere ca. 4-5 minutter. Rør gorgonzola i og hold saucen varm, indtil pastaen er færdigkogt.
  • Hvis champignon skal bruges, steg skiverne på panden sammen med lidt olie ved medium varme og bland dem i saucen.
  • Smag til med salt og peber. Der kan være behov for en smule af begge dele!
  • Færdigt! Nyd din gorgonzolasauce til pasta!
Keyword Gorgonzolasauce til pasta
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering