Hindbærsyltetøj med syltesukker

Hindbærsyltetøj med syltesukker – Opskrift

I denne artikel deler jeg min yndlingsopskrift på hindbærsyltetøj med syltesukker!

Dette hindbærsyltetøj med syltesukker er en perfekt måde at udnytte hindbærhøsten på eller hvis du bare ønsker at lave syltetøj med enhver type hindbær. Friske og frosne hindbær fungerer godt!

Hindbærsyltetøj med syltesukker har nogle fordele. Syltesukkeret gør det lettere at lave syltetøjet og gør desuden hindbærsyltetøjet mere holdbart. Perfekt, så du ikke føler det pres for at spise syltetøjet hurtigt.

Jeg kan lide mit hindbærsyltetøj helt glat, men hvis du vil have lidt stykker i det, skal du blot sørge for at tilføje det i opskriften!

En ting at overveje er, om du ønsker at sterilisere (rense) dit glas for ekstra lang holdbarhed af hindbærsyltetøjet.

Hindbærsyltetøj med syltesukker

Opskriften – Sådan gør du:

Hindbærsyltetøj med syltesukker

Dette hindbærsyltetøj med syltesukker er en perfekt måde at udnytte hindbærhøsten på eller hvis du bare vil lave syltetøj med enhver type hindbær. Friske og frosne hindbær fungerer godt!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Antal 1 glas

Ingredienser
  

  • 4 dl (240 g hindbær), friske eller frosne
  • 3 dl syltesukker
  • 3 tsk vaniljesukker
  • 3 spsk vand
  • 3 tsk citronsaft

Sådan gør du
 

  • I en gryde, gerne med tyk bund, bland hindbær, vaniljesukker, citronsaft og vand.
  • Lad indholdet i gryden koge op og kog i cirka 10 minutter. Hindbærrene skal koge ud.
  • Tag gryden af komfuret.
  • Blend alle stykker i blandingen med en stavblender eller blender, så det hele er glat og uden klumper.
  • Tilsæt sukkeret og lad det koge op igen på komfuret i cirka 10 minutter. En test for at kontrollere, om det er færdigt, er at tilsætte et par dråber af syltetøjet på en tallerken og derefter stille det i køleskabet. Hvis det stivner en smule og viser en god konsistens, er syltetøjet klar. Hvis det er for løst, koger du lidt mere, og hvis det er for fast, kan du tilsætte lidt ekstra vand og koge videre i et øjeblik.
  • Tilsæt din færdige hindbærsyltetøj i et rent glas med låg og stil det i køleskabet.
  • Nyd dit hindbærsyltetøj med syltesukker!
Keyword Hindbærsyltetøj med syltesukker
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering