Hjemmelavet is med kondenseret mælk

Hjemmelavet is med kondenseret mælk – Opskrift

I denne artikel giver jeg min yndlingsopskrift på hjemmelavet is med kondenseret mælk!

Denne hjemmelavede is med kondenseret mælk er den nemmeste isopskrift nogensinde. Den indeholder kun 3 simple ingredienser: sødet kondenseret mælk, piskefløde og vaniljeekstrakt. Ingen ismaskine er påkrævet.

Denne hjemmelavede is er lige så silkeblød som enhver anden is, jeg nogensinde har smagt. Denne trin-for-trin opskrift er simpelthen din hurtigste, nemmeste billet til fantastisk is derhjemme.

Denne hjemmelavede opskrift på is med kondenseret mælk er lækker! Hvis du endnu ikke har prøvet at lave din egen is, er jeg sikker på, at du i det mindste har tænkt over det. At lave din egen is betyder, at du ved, hvad der kommer i den. Det er en fantastisk følelse!

Tænk på is med kondenseret mælk som en genvej til en virkelig lækker, hjemmelavet is. Med traditionel is skal du først lave en sødet base – normalt en kogt blanding af piskefløde og sukker med æg eller majsstivelse for at hjælpe med at fortykke den til en rig vaniljesauce – som skal køles ned og derefter køres i en ismaskine, før den fryses.

Med is på kondenseret mælk tager du en dåse sødet kondenseret mælk og piskefløde, hvilket sammen giver den luftige, cremede konsistens. Den er cremet, den smelter på tungen, og den er fantastisk med lidt friske bær.

Denne is er ikke kun super nem at lave, den smager også godt! Du kan beholde den som en simpel vaniljeis eller være kreativ og tilføje alt, hvad du kan lide til grundopskriften.

Hjemmelavet is med kondenseret mælk

Opskriften – Sådan gør du:

Hjemmelavet is med kondenseret mælk

Denne hjemmelavede is med kondenseret mælk er den nemmeste isopskrift nogensinde. Den indeholder kun 3 enkle ingredienser, og ingen ismaskine er påkrævet.
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Dessert
Køkken Dansk
Antal 8 portioner

Ingredienser
  

  • 400 g sødet kondenseret mælk
  • 6 dl (600 g) piskefløde
  • 1 tsk vaniljeekstrakt

Sådan gør du
 

  • Tilsæt al den sødede kondenserede mælk, piskefløde og vaniljeekstrakt i en skål.
  • Pisk med en håndmixer, indtil bløde toppe lige begynder at danne sig.
  • Overfør blandingen til en brødform eller lignende stor beholder. Dæk toppen med plastfolie og frys natten over, inden servering.
  • Opbevar isen i en lufttæt beholder i fryseren.
Keyword Hjemmelavet is med kondenseret mælk
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering