I denne artikel præsenterer jeg min yndlingsopskrift på kanelsnegle uden gær!
Ingen gær? Ingen problemer! I denne opskrift på kanelsnegle bruger vi bagepulver i stedet for gær. Resultatet bliver skønne kanelsnegle uden behov for gæring.
Nogle gange står man uden gær, men ønsker stadig at bage kanelsnegle. Det var jeg i denne weekend, så jeg lavede denne opskrift på kanelsnegle uden gær ved at bruge bagepulver i stedet.
Jeg må sige, at denne opskrift blev virkelig god. En fordel var, at sneglene ikke behøvede at hæve, hvilket normalt tager lidt tid.
Kort sagt, jeg elsker denne opskrift på kanelsnegle uden gær og kan varmt anbefale den. Perfekt til kaffen eller te!
Opskriften – Sådan gør du:
Kanelsnegle uden gær
(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!
Ingredienser
- 7 dl hvedemel
- 50 g smør
- 2 tsk bagepulver
- 2,5 dl mælk
- 2 spsk sukker
- 1 tsk kardemomme
Ingredienser til fyld:
- 50 g smør stuetemperatur
- 0,5 dl sukker
- 3 tsk kanel
- En knivspids salt
Ingredienser til glasur:
- 1 dl flormelis
- En lille mængde vand eller mælk
Sådan gør du
Dej:
- Smelt smørret i en gryde eller i mikroovnen.
- I en skål, kombiner mælk, smeltet smør, sukker, kardemomme, salt og bagepulver. Tilsæt hvedemel og ælt det sammen til en ensartet dej.
- Rul dejen ud på et meldrysset bord.
Fyld:
- Bland alle ingredienserne til fyldet i en skål. Fordel fyldet på den udrullede dej.
- Rul dejen stramt sammen, skær den i skiver, og arranger dem tæt i en smurt eller beklædt bageform.
Glasur:
- Bland flormelis med en lille mængde vand eller mælk, indtil du får en tyk og cremet glasur. Spred glasuren over de færdigbagte kanelsnegle.
Bagning:
- Forvarm ovnen til 225°C.
- Pensl kanelsneglene med glasur og bag dem i ovnen i 10-12 minutter, eller indtil de er gyldne.
Servering:
- Server de lækre kanelsnegle til kaffen eller te, og nyd den danske glasur på toppen!
Hej! Jeg er Olivia, grundlægger af Letmad.dk! En passioneret madentusiast, der deler mine yndlingsopskrifter og tips her. Håber I finder inspiration til madlavning sammen med mig!