Kanelsnegle uden gær

Kanelsnegle uden gær – Opskrift

I denne artikel præsenterer jeg min yndlingsopskrift på kanelsnegle uden gær!

Ingen gær? Ingen problemer! I denne opskrift på kanelsnegle bruger vi bagepulver i stedet for gær. Resultatet bliver skønne kanelsnegle uden behov for gæring.

Nogle gange står man uden gær, men ønsker stadig at bage kanelsnegle. Det var jeg i denne weekend, så jeg lavede denne opskrift på kanelsnegle uden gær ved at bruge bagepulver i stedet.

Jeg må sige, at denne opskrift blev virkelig god. En fordel var, at sneglene ikke behøvede at hæve, hvilket normalt tager lidt tid.

Kort sagt, jeg elsker denne opskrift på kanelsnegle uden gær og kan varmt anbefale den. Perfekt til kaffen eller te!

Kanelsnegle uden gær

Opskriften – Sådan gør du:

Kanelsnegle uden gær

Ingen gær? Intet problem! I denne opskrift på kanelsnegle bruger vi bagepulver i stedet for gær. Resultatet bliver skønne kanelsnegle, helt uden gær.
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Dessert
Køkken Dansk
Antal 20 kanelsnegle

Ingredienser
  

  • 7 dl hvedemel
  • 50 g smør
  • 2 tsk bagepulver
  • 2,5 dl mælk
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk kardemomme

Ingredienser til fyld:

  • 50 g smør stuetemperatur
  • 0,5 dl sukker
  • 3 tsk kanel
  • En knivspids salt

Ingredienser til glasur:

  • 1 dl flormelis
  • En lille mængde vand eller mælk

Sådan gør du
 

Dej:

  • Smelt smørret i en gryde eller i mikroovnen.
  • I en skål, kombiner mælk, smeltet smør, sukker, kardemomme, salt og bagepulver. Tilsæt hvedemel og ælt det sammen til en ensartet dej.
  • Rul dejen ud på et meldrysset bord.

Fyld:

  • Bland alle ingredienserne til fyldet i en skål. Fordel fyldet på den udrullede dej.
  • Rul dejen stramt sammen, skær den i skiver, og arranger dem tæt i en smurt eller beklædt bageform.

Glasur:

  • Bland flormelis med en lille mængde vand eller mælk, indtil du får en tyk og cremet glasur. Spred glasuren over de færdigbagte kanelsnegle.

Bagning:

  • Forvarm ovnen til 225°C.
  • Pensl kanelsneglene med glasur og bag dem i ovnen i 10-12 minutter, eller indtil de er gyldne.

Servering:

  • Server de lækre kanelsnegle til kaffen eller te, og nyd den danske glasur på toppen!
Keyword Kanelsnegle uden gær
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering