Lagkagebunde i bradepande

Lagkagebunde i bradepande – Opskrift

I denne artikel giver jeg min favoritopskrift på lagkagebund i bradepande!

At bruge en bradepande til at lave en lagkagebund er en fantastisk måde at opnå en virkelig saftig, blød og luftig kagebund. Lav en bradepande med denne enkle opskrift, som er hurtig, nem og virkelig lækker!

Dette er en fremragende opskrift på kagebund, der giver et resultat, som er superlet og luftigt. Så enkelt og praktisk, og det kræver ikke mange ingredienser.

Jeg anbefaler stærkt at lade æggene være ved stuetemperatur, inden du går i gang, da det bliver meget bedre, når du pisker dem.

Kort sagt elsker jeg at lave kagebund i bradepande og synes virkelig, det er værd at gøre. Så lækkert, saftigt og luftigt. Prøv gerne opskriften nedenfor for en bradepande (cirka 30×40 cm), som giver en kagebund til cirka 15 portioner kage!

Opskriften giver 1 lag kagebund over hele bradepanden. Det betyder, at hvis du for eksempel vil lave en kage i bradepande med to lag kagebund, skal du lave nedenstående opskrift to gange. Hvis du vil lave en kage, der er så stor som en halv bradepande, er det nok med at lave opskriften én gang, da du kan stable to halve kagebunde oven på hinanden!

Lagkagebunde i bradepande

Opskriften – Sådan gør du:

Lagkagebunde i bradepande

At bruge en bradepande til at lave kagebund er en fantastisk måde at få en rigtig saftig, blød og luftig kagebund på. Lav en bradepande med denne enkle opskrift, som er hurtig, nem og virkelig lækker!
5 fra 1 stemme

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Dessert
Køkken Dansk
Antal 1 bradpande

Ingredienser
  

  • 3 dl sukker
  • 1,5 dl kartoffelmel
  • 5 stk stuetempererede æg
  • 1,75 dl hvedemel
  • 4 tsk vanillesukker
  • 3 tsk bagepulver

Sådan gør du
 

  • Forvarm ovnen til 175°C.
  • I en skål, pisk æg og sukker luftigt med en elpisker. Dette tager cirka 12 minutter.
  • Tag en anden skål og bland kartoffelmel, hvedemel, vanillesukker og bagepulver. Tilsæt til æggeblandingen og rør, indtil det lige er blandet godt.
  • Dæk din bradepande (med målene cirka 30×40 cm) med bagepapir og fordel dejen.
  • Sæt ind i ovnen på en rist i den nederste tredjedel af ovnen og bag i ca. 10-12 minutter. Test, om kagebunden er færdig ved at stikke en tandstikker i den; tandstikkeren skal komme ud helt tør.
  • Tag ud af ovnen og lad den køle af. Vend den efter et par minutter op på risten.
  • Nyd din lagkagebund lavet i bradepande!
Keyword Lagkagebunde i bradepande
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering