I denne artikel giver jeg dig min yndlingsopskrift på langtidsstegte revelsben i ovn ved lav temperatur!
Disse langsomt tilberedte revelsben i ovnen bliver saftige og lækre! Det meste af arbejdet i denne opskrift er krydringen; resten klarer ovnen!
Langtidsstegte revelsben i ovn er både lækre og nemme at tilberede. De behøver ikke forudkoges, og det er netop det, der er så godt ved at tilberede dem langsomt i ovnen ved lav temperatur.
Ja, denne metode tager lidt tid, men den lave temperatur sikrer, at revelsbenene bliver dejligt møre og saftige!
Jeg elsker virkelig denne opskrift på langtidsstegte revelsben, og jeg synes, det er det værd. Det bedste er at tilberede dem ved lav temperatur! Prøv opskriften nedenfor!
Opskriften – Sådan gør du:
Langtidsstegt revelsben i ovn
(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!
Ingredienser
- 1 kg revelsben
- 2 tsk brun farin
- ½ tsk hvidløgspulver
- ½ tsk løgpulver
- 1 tsk tørret timian
- ½ tsk sennepspulver
- ½ tsk paprika
- Salt efter smag
- Peber efter smag
- 2,5 dl valgfri barbecuesauce
Sådan gør du
- Skyl revelsbenene og dup dem tørre med køkkenrulle.
- Valgfrit: Fjern den hvide sene fra benene.
- Del benene i 2-3 stykker.
- Bland alle krydderierne og gnid dem ind i benene.
- Læg benene i en pose eller beholder og mariner dem i 6-8 timer eller natten over.
- Forvarm ovnen til 120°C.
- Pak revelsbenene ind i aluminiumsfolie og sæt dem i midten af ovnen.
- Steg dem ved 120°C i 2,5-3 timer.
- Tag dem ud og pensl dem med barbecuesauce.
- Skru op for ovnen til 225°C og giv dem lidt farve i 10-20 minutter.
- Server og nyd dine langtidsstegte revelsben med dine yndlingstilbehør!
Hej! Jeg er Olivia, grundlægger af Letmad.dk! En passioneret madentusiast, der deler mine yndlingsopskrifter og tips her. Håber I finder inspiration til madlavning sammen med mig!