Let nutellacheesecake

Let nutellacheesecake – Opskrift

I denne artikel deler jeg min favoritopskrift på en simpel Nutellacheesecake!

Denne Nutellacheesecake opskrift giver en rig og cremet dessert, perfekt til kaffen eller som en eftermiddagssnack. Det er en hurtig og enkel Nutella-oplskrift, som alle vil sætte pris på! Hvem kan modstå smagen af Nutella?

Denne Nutellacheesecake er rig og cremet, let og luftig, og fyldt med chokolade- og Nutella-smagen, som alle elsker! Alt ved denne opskrift er virkelig super simpelt og nemt at lave, og jeg håber, du kan lide den!

Resultatet bliver vidunderligt lækkert og imponerer andre, og denne Nutellacheesecake tager faktisk ikke lang tid at lave!

Når man virkelig trænger til noget lækkert, og især den magiske smag af hasselnøddecreme som Nutella har, synes jeg klart, at man kan lave denne lækre cheesecake. Prøv opskriften nedenfor!

Let nutellacheesecake

Opskriften – Sådan gør du:

Let nutellacheesecake

Dette opskrift på Nutellacheesecake giver en rig og cremet dessert, perfekt til kaffen eller efter måltidet. Dette er en hurtig og simpel Nutella-oppskrift, som alle vil sætte pris på! Hvem kan modstå smagen af Nutella, ikke sandt?
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 50 minutter
Ret Dessert
Køkken Dansk
Antal 8 stykker

Ingredienser
  

Bund med digestive-kiks:

  • 75 g smeltet smør
  • 3,5 dl knuste digestive-kiks
  • 1 knivspids kanel

Fyld:

  • 480 g naturlig flødeost stuetemperatur (f.eks. Philadelphia)
  • 2,5 dl piskefløde
  • 2,5 dl sukker
  • 1,25 dl Nutella

Sådan gør du
 

Bund:

  • Forvarm ovnen til 175°C.
  • Knus digestivekiksene i en foodprocessor eller morter.
  • Smelt smørret og bland det med de knuste kiks og kanel.
  • Pres blandingen ned i en 22-23 cm springform.
  • Bag ved 175°C i 8 minutter. Lad den køle af.

Cheesecake:

  • Pisk fløden indtil bløde toppe dannes. Sæt til side.
  • I en anden skål, pisk flødeosten indtil den bliver luftig.
  • Tilsæt sukker og Nutella til flødeosten. Pisk indtil det bliver luftigt.
  • Vend den piskede fløde i Nutella-blandingen.
  • Fordel blandingen over kiksbunden og lad den køle i køleskabet i 1 time eller indtil servering.
  • Færdigt! Nyd din Nutellacheesecake! Opbevar rester i køleskabet.
Keyword Let nutellacheesecake
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering