I denne artikel deler jeg min favoritopskrift på en simpel Nutellacheesecake!
Denne Nutellacheesecake opskrift giver en rig og cremet dessert, perfekt til kaffen eller som en eftermiddagssnack. Det er en hurtig og enkel Nutella-oplskrift, som alle vil sætte pris på! Hvem kan modstå smagen af Nutella?
Denne Nutellacheesecake er rig og cremet, let og luftig, og fyldt med chokolade- og Nutella-smagen, som alle elsker! Alt ved denne opskrift er virkelig super simpelt og nemt at lave, og jeg håber, du kan lide den!
Resultatet bliver vidunderligt lækkert og imponerer andre, og denne Nutellacheesecake tager faktisk ikke lang tid at lave!
Når man virkelig trænger til noget lækkert, og især den magiske smag af hasselnøddecreme som Nutella har, synes jeg klart, at man kan lave denne lækre cheesecake. Prøv opskriften nedenfor!
Opskriften – Sådan gør du:
Let nutellacheesecake
(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!
Ingredienser
Bund med digestive-kiks:
- 75 g smeltet smør
- 3,5 dl knuste digestive-kiks
- 1 knivspids kanel
Fyld:
- 480 g naturlig flødeost stuetemperatur (f.eks. Philadelphia)
- 2,5 dl piskefløde
- 2,5 dl sukker
- 1,25 dl Nutella
Sådan gør du
Bund:
- Forvarm ovnen til 175°C.
- Knus digestivekiksene i en foodprocessor eller morter.
- Smelt smørret og bland det med de knuste kiks og kanel.
- Pres blandingen ned i en 22-23 cm springform.
- Bag ved 175°C i 8 minutter. Lad den køle af.
Cheesecake:
- Pisk fløden indtil bløde toppe dannes. Sæt til side.
- I en anden skål, pisk flødeosten indtil den bliver luftig.
- Tilsæt sukker og Nutella til flødeosten. Pisk indtil det bliver luftigt.
- Vend den piskede fløde i Nutella-blandingen.
- Fordel blandingen over kiksbunden og lad den køle i køleskabet i 1 time eller indtil servering.
- Færdigt! Nyd din Nutellacheesecake! Opbevar rester i køleskabet.
Hej! Jeg er Olivia, grundlægger af Letmad.dk! En passioneret madentusiast, der deler mine yndlingsopskrifter og tips her. Håber I finder inspiration til madlavning sammen med mig!