Low carb brød

Low carb brød – Opskrift

I denne artikel giver jeg dig min yndlingsopskrift på Low Carb Brød!

Dette brød er lavt i kalorier og har en konsistens, der minder stærkt om et fuldkornsbrød. Det er det perfekte hverdagsbrød med få kulhydrater, og denne opskrift er desuden glutenfri, keto-venlig og lækkert med både søde og salte pålæg.

Hvor mange kalorier er der pr. skive brød, når det er bagt efter denne opskrift? Hvis man antager, at man skærer brødet i 12 skiver, vil hver skive indeholde omkring 130-140 kalorier.

Dette er simpelthen et fremragende Low Carb Brød, perfekt hvis man ønsker at være lidt sparsom med kalorierne! Hjemmebagt lavkarbo-brød som dette kan absolut være en del af en sund lavkarbokost.

Udover dette er en fordel ved dette Low Carb Brød, at det er nemt at bage, og det smager virkelig godt. Konsistensen bliver virkelig god.

Samlet set er dette virkelig godt brød med lavt kalorieindhold, som jeg altid synes er værd at lave. Prøv gerne opskriften nedenfor!

Low carb brød

Opskriften – Sådan gør du:

Low carb brød

Dette brød er lavt i kalorier og har en konsistens, der minder stærkt om et fuldkornsbrød. Det er det perfekte hverdagsbrød med få kulhydrater, og denne opskrift er desuden glutenfri, keto-venlig og lækkert med både søde og salte pålæg.
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Morgenmad
Køkken Dansk
Antal 1 brød

Ingredienser
  

  • 2,5 dl naturlig kvark
  • 3 stk æg
  • 2,5 dl mandelmel
  • 2 spsk kokosmel
  • 3 spsk loppefrøskaller 1,5 spsk hvis du bruger loppefrøskalpulver
  • 3 spsk chiafrø
  • ½ spsk bagepulver
  • ½ tsk salt

Sådan gør du
 

  • Klæd en lille brødform (mindst 450 ml i kapacitet) med bagepapir.
  • I en skål, bland æg og kvark med en elpisker, indtil det er glat. Tilsæt mandelmel, kokosmel, bagepulver og salt. Bland indtil det er godt kombineret.
  • Tilføj til sidst chiafrøene og loppefrøskallerne.
  • Fyld dejen i brødformen og lad den hvile i 15 minutter, så loppefrø og chia kan absorbere væsken.
  • Forvarm ovnen til 175°C. Bag midt i ovnen i cirka 45 minutter, eller indtil toppen er let gylden.
  • Tag det ud af ovnen og lad det køle af. Nyd dit Low Carb Brød!
Keyword Low carb brød
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering