Luftige morgenbrød

Luftige morgenbrød – Opskrift

I denne artikel deler jeg min favoritopskrift på luftige morgenbrød!

Disse morgenbrød er efter min mening de luftigste og mest velsmagende, perfekte til morgenmad, mellemmåltid eller aftenhygge!

Jeg synes virkelig, at disse morgenbrød er de bedste, som navnet luftige morgenbrød antyder. De er magiske at smage lige efter, de har været i ovnen.

En af de største fordele ved denne opskrift er, at der ikke kræves nogen hævetid. Det går hurtigt og er stadig fantastisk lækkert!

Jeg elsker denne opskrift på luftige morgenbrød og mener virkelig, at de er værd at prøve. Tjek opskriften nedenfor!

Luftige morgenbrød

Opskriften – Sådan gør du:

Luftige morgenbrød

Disse morgenbrød er efter min mening de luftigste og mest velsmagende, perfekte til morgenmad, mellemmåltid eller aftenhygge!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 50 minutter
Ret Morgenmad, Side Dish, Snack
Køkken Dansk
Antal 12 morgenbrød

Ingredienser
  

  • 50 g fersk gær f.eks. KronJäst
  • 4 dl lunkent vand
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk lys sirup
  • 0,5 dl rapsolie
  • 11 dl hvedemel

Sådan gør du
 

  • Opløs gæren i en skål med det lunkne vand. Rør godt rundt og lad det stå i 5 minutter.
  • Tilsæt salt, sirup, rapsolie og næsten alt melet, undtagen 1 dl. Ælt dejen til en klæbrig konsistens med en røremaskine eller med hænderne.
  • På et melet bord, del dejen i tolv lige store stykker.
  • Forbered en bageplade med bagepapir. Form hver portion til en bolle og placer på pladen.
  • Sæt bagepladen med morgenbrødene ind i midten af ovnen, og forvarm ovnen til 200 grader. Bag i ovnen indtil de er gyldne og gennembagte, ca. 30 minutter.
  • Tag ud af ovnen. Nyd dine luftige morgenbrød!
Keyword Luftige morgenbrød
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering