Madbrød i bradepande

Madbrød i bradepande – Opskrift

I denne artikel præsenterer jeg min favoritopskrift på madbrød i bradepande!

Lav hurtigt og nemt dette lækre madbrød i bradepande. Det er et dejligt blødt og saftigt brød, som passer perfekt til morgenmad, mellemmåltid, aftensmad eller en picnic! Skær op i firkanter og nyd!

At bage madbrød i bradepande er virkelig lækkert, enkelt og praktisk. Det meste sker af sig selv, og resultatet bliver disse skønne brød i firkanter. De er perfekte at fryse ned eller servere med for eksempel smør, ost, peberfrugt eller andre lækre toppings.

Jeg kan virkelig godt lide at smage en firkant af dette madbrød, lige når det kommer ud af ovnen. Prøv at toppe det med lidt smør for en ekstra lækker smagsoplevelse!

For et virkelig lækkert madbrød, som er nemt og praktisk at bage i bradepanden, vil jeg varmt anbefale denne skønne opskrift!

Madbrød i bradepande

Opskriften – Sådan gør du:

Madbrød i bradepande

Lav hurtigt og nemt dette lækre brød i bradepande. Dejligt blødt og saftigt brød, som er perfekt til for eksempel morgenmad, mellemmåltid, aftensmad eller picnic! Skær op i firkanter og nyd!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time 45 minutter
Samlet tid 2 timer
Ret Morgenmad, Tilbehør
Køkken Dansk
Antal 1 bradepande

Ingredienser
  

  • 3 dl mælk
  • 2 dl vand
  • 25 g gær
  • 1 knivspids salt
  • 2 spsk lys sirup eller honning
  • 11 dl til 11 5 dl hvedemel

Sådan gør du
 

  • Bland mælk og vand i en gryde, og varm op til det bliver fingervarmt, cirka 37°C.
  • Hæld mælkeblandingen over i en stor skål og smuldr gæren heri. Rør rundt med en gaffel, så gæren opløses.
  • Tilsæt en knivspids salt, sirup/honning og hvedemel til skålen. Arbejd det til en let klæbrig men smidig dej. Tilsæt lidt mere hvedemel eller vand efter behov. Dæk skålen med et viskestykke og lad dejen hæve i 50 minutter.
  • Smør en bradepande med de omtrentlige mål 30×40 cm med rapsolie.
  • Læg dejen direkte ned i bradepanden og fordel den jævnt over hele bradepanden med melblandede hænder. Dæk med et viskestykke og lad den hæve yderligere 50 minutter. De sidste 10 minutter af hævetiden, forvarm ovnen til 225°C.
  • Snit dejen op i passende firkanter og drys lidt hvedemel over.
  • Bag brødet i midten af ovnen i cirka 20 minutter.
  • Tag ud af ovnen og lad gerne brødet køle af på en rist.
  • Færdigt! Nyd dit brød i bradepande!
Keyword Madbrød i bradepande
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering