Majskolber i ovn

Majskolber i ovn – Opskrift

I denne artikel deler jeg min yndlingsopskrift på majskolber i ovnen!

Majskolber i ovnen er en populær måde at tilføje majs til salater, supper og pasta, eller bare at spise som den er! Med ovnbagte majskolber er det nemt at integrere majs i en ret, eller blot spise den som den er, uanset hvilken måned på året det er!

Majskolber i ovnen har den samme lækre smag som grillede majskolber, og man opnår den samme fantastiske smag i ovnen uden at skulle tænde op i grillen. Her får du opskriften på den bedste måde at tilberede majskolber i ovnen.

Ovnbagte majskolber er faktisk ret nemme at lave, kun i to trin, med kun cirka fem minutters forberedelsestid. Det er valgfrit, om du vil bruge aluminiumsfolie eller ej!

Majskolber i ovn

Opskriften – Sådan gør du:

Majskolber i ovn

Majskolber i ovnen er en populær måde at tilføje majs til salater, supper og pasta, eller bare at spise som den er! Med ovnbagte majskolber er det nemt at integrere majs i en ret, eller blot spise den som den er, uanset hvilken måned på året det er!
5 fra 1 stemme

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Snack, Tilbehør
Køkken Dansk

Ingredienser
  

  • 4 stk majskolber
  • 50 g smør stuetemperatur
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk sort peber

Sådan gør du
 

  • Forvarm ovnen til 225°C.
  • Smør 1 spsk. smør på hver majskolbe.
  • Pak hver majskolbe ind i aluminiumsfolie, eller læg dem direkte på en bageplade eller i et ovnfast fad uden aluminiumsfolie.
  • Bag i midten af den forvarmede ovn ved 225°C, indtil majsen er blød, 20 til 25 minutter, vend dem en gang halvvejs igennem tilberedningstiden.
  • Tag ud af ovnen og fjern eventuelt folien. Drys med salt og peber.
  • Klar til servering!
Keyword Majskolber i ovn
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering