I denne artikel deler jeg min yndlingsopskrift på majskolber i ovnen!
Majskolber i ovnen er en populær måde at tilføje majs til salater, supper og pasta, eller bare at spise som den er! Med ovnbagte majskolber er det nemt at integrere majs i en ret, eller blot spise den som den er, uanset hvilken måned på året det er!
Majskolber i ovnen har den samme lækre smag som grillede majskolber, og man opnår den samme fantastiske smag i ovnen uden at skulle tænde op i grillen. Her får du opskriften på den bedste måde at tilberede majskolber i ovnen.
Ovnbagte majskolber er faktisk ret nemme at lave, kun i to trin, med kun cirka fem minutters forberedelsestid. Det er valgfrit, om du vil bruge aluminiumsfolie eller ej!
Opskriften – Sådan gør du:
Majskolber i ovn
(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!
Ingredienser
- 4 stk majskolber
- 50 g smør stuetemperatur
- 1 tsk salt
- ½ tsk sort peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 225°C.
- Smør 1 spsk. smør på hver majskolbe.
- Pak hver majskolbe ind i aluminiumsfolie, eller læg dem direkte på en bageplade eller i et ovnfast fad uden aluminiumsfolie.
- Bag i midten af den forvarmede ovn ved 225°C, indtil majsen er blød, 20 til 25 minutter, vend dem en gang halvvejs igennem tilberedningstiden.
- Tag ud af ovnen og fjern eventuelt folien. Drys med salt og peber.
- Klar til servering!
Hej! Jeg er Olivia, grundlægger af Letmad.dk! En passioneret madentusiast, der deler mine yndlingsopskrifter og tips her. Håber I finder inspiration til madlavning sammen med mig!