I denne artikel deler jeg min favoritopskrift på oksecuvette sous vide!
Tag din oksecuvette til næste niveau med oksecuvette sous vide. Tag ingen chancer med din oksecuvette. Sous vide kan garantere et perfekt resultat uden risiko for overkogning!
Oksecuvette sous vide er en smuk middag til enhver lejlighed! At tilberede sous vide er den bedste måde at servere en perfekt tilberedt oksecuvette hver gang, og det tager kun 5 minutter at forberede.
Vi elsker oksecuvetteretter, men denne går ud over det sædvanlige. Den er så mørt og let at tilberede perfekt hver gang med en sous vide-tilberedning.
Sous vide-tilberedning indebærer mindre praktisk arbejde, mindre rengøring og opvask efter madlavning, og mindre bøvl med at tilberede din oksecuvette på den bedste måde!
Læg den i en sous vide-pose, forsegl posen ordentligt, og placer derefter posen i sous vide-badet, indtil kødet er klar til at få en stegeskorpe på panden kort før servering. Så simpelt, men med så gode resultater!
Opskriften – Sådan gør du:
Oksecuvette sous vide
(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!
Ingredienser
- 1 stk oksecuvette 0,9-1,2 kg
- 2 tsk salt
- 2 tsk peber
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk frisk rosmarin eller 1 tsk tørret rosmarin
- 1 spsk frisk timian eller 1 tsk tørret timian
- 2 stk knuste fed hvidløg
- 3 stk kviste frisk rosmarin valgfrit
- 1 spsk smør
Sådan gør du
- Indstil dit sous vide-bad på 56,5°C.
- Krydr oksecuvetten med salt og peber.
- Læg oksecuvetten i en sous vide-pose. Tilsæt rosmarin, timian, knuste hvidløgsfed og olivenolie i posen. Fjern luften fra posen, sænk den ned i sous vide-badet og lad den tilberede i mellem 2 til 3 timer (tag ud på et hvilket som helst tidspunkt i intervallet).
- Tag oksecuvetten ud af posen, tør den grundigt med køkkenrulle, og gem krydderurterne og hvidløget.
- Opvarm en pande til høj varme.
- Tilsæt olivenolie til panden og steg kødet på begge sider i 1-2 minutter, indtil ønsket stegeskorpe er opnået. Tilsæt ca. 1 spsk smør, krydderurterne og hvidløget i de sidste 30 sekunder, og hæld urtesmørret over oksecuvetten nogle gange i panden.
- Skær kødet i skiver på 1,5 cm tykkelse og nyd din lækre oksecuvette!
Hej! Jeg er Olivia, grundlægger af Letmad.dk! En passioneret madentusiast, der deler mine yndlingsopskrifter og tips her. Håber I finder inspiration til madlavning sammen med mig!