Oksecuvette sous vide

Oksecuvette sous vide – Opskrift

I denne artikel deler jeg min favoritopskrift på oksecuvette sous vide!

Tag din oksecuvette til næste niveau med oksecuvette sous vide. Tag ingen chancer med din oksecuvette. Sous vide kan garantere et perfekt resultat uden risiko for overkogning!

Oksecuvette sous vide er en smuk middag til enhver lejlighed! At tilberede sous vide er den bedste måde at servere en perfekt tilberedt oksecuvette hver gang, og det tager kun 5 minutter at forberede.

Vi elsker oksecuvetteretter, men denne går ud over det sædvanlige. Den er så mørt og let at tilberede perfekt hver gang med en sous vide-tilberedning.

Sous vide-tilberedning indebærer mindre praktisk arbejde, mindre rengøring og opvask efter madlavning, og mindre bøvl med at tilberede din oksecuvette på den bedste måde!

Læg den i en sous vide-pose, forsegl posen ordentligt, og placer derefter posen i sous vide-badet, indtil kødet er klar til at få en stegeskorpe på panden kort før servering. Så simpelt, men med så gode resultater!

Oksecuvette sous vide

Opskriften – Sådan gør du:

Oksecuvette sous vide

Tag din oksecuvette til næste niveau med oksecuvette sous vide. Tag ingen chancer med din oksecuvette. Sous vide kan garantere et perfekt resultat uden risiko for overkogning!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 2 timer 25 minutter
Samlet tid 2 timer 30 minutter
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 6 portioner

Ingredienser
  

  • 1 stk oksecuvette 0,9-1,2 kg
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk peber
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk frisk rosmarin eller 1 tsk tørret rosmarin
  • 1 spsk frisk timian eller 1 tsk tørret timian
  • 2 stk knuste fed hvidløg
  • 3 stk kviste frisk rosmarin valgfrit
  • 1 spsk smør

Sådan gør du
 

  • Indstil dit sous vide-bad på 56,5°C.
  • Krydr oksecuvetten med salt og peber.
  • Læg oksecuvetten i en sous vide-pose. Tilsæt rosmarin, timian, knuste hvidløgsfed og olivenolie i posen. Fjern luften fra posen, sænk den ned i sous vide-badet og lad den tilberede i mellem 2 til 3 timer (tag ud på et hvilket som helst tidspunkt i intervallet).
  • Tag oksecuvetten ud af posen, tør den grundigt med køkkenrulle, og gem krydderurterne og hvidløget.
  • Opvarm en pande til høj varme.
  • Tilsæt olivenolie til panden og steg kødet på begge sider i 1-2 minutter, indtil ønsket stegeskorpe er opnået. Tilsæt ca. 1 spsk smør, krydderurterne og hvidløget i de sidste 30 sekunder, og hæld urtesmørret over oksecuvetten nogle gange i panden.
  • Skær kødet i skiver på 1,5 cm tykkelse og nyd din lækre oksecuvette!
Keyword Oksecuvette sous vide
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering