Oksemørbrad sous vide

Oksemørbrad sous vide – Opskrift

I denne artikel deler jeg min yndlingsopskrift på oksemørbrad sous vide!

Tag din oksemørbrad til det næste niveau med oksemørbrad sous vide. Tag ingen chancer med din oksemørbrad. Sous vide kan garantere et perfekt resultat uden risiko for overkogning!

Oksemørbrad sous vide er et smukt måltid til enhver lejlighed! At tilberede sous vide er den bedste måde at servere en perfekt tilberedt oksemørbrad hver gang, og det tager kun 5 minutter at forberede.

Vi elsker opskrifter med oksemørbrad, men denne går ud over det sædvanlige. Den er så mør og let at tilberede perfekt hver gang med en sous vide-metode.

Sous vide-madlavning betyder mindre praktisk arbejde, mindre rengøring og opvask efter madlavningen, og mindre besvær med at tilberede din oksemørbrad på den bedste måde!

Læg den i en sous vide-pose, forsegl posen ordentligt, og placér derefter posen i sous vide-badet, indtil kødet er klar til lidt stegeskorpe i en pande lige inden servering. Så enkelt, men med så godt et resultat!

Oksemørbrad sous vide

Opskriften – Sådan gør du:

Oksemørbrad sous vide

Tag din oksemørbrad til det næste niveau med oksemørbrad sous vide. Tag ingen chancer med din oksemørbrad. Sous vide kan garantere et perfekt resultat uden risiko for overkogning!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 2 timer 25 minutter
Samlet tid 2 timer 30 minutter
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 6 portioner

Ingredienser
  

  • 1 stk oksemørbrad 0,9-1,2 kg
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk peber
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk frisk rosmarin eller 1 tsk tørret rosmarin
  • 1 spsk frisk timian eller 1 tsk tørret timian
  • 2 stk knuste hvidløgsfed
  • 3 stk kviste frisk rosmarin valgfrit
  • 1 spsk smør

Sådan gør du
 

  • Indstil din sous vide-maskine til 56,5°C.
  • Krydr oksemørbraden med salt og peber.
  • Læg oksemørbraden i en sous vide-pose. Tilsæt rosmarin, timian, knuste hvidløgsfed og olivenolie i posen. Fjern luften fra posen, sænk den ned i sous vide-badet og lad den tilberede i mellem 2 til 3 timer (tag den op på et valgfrit tidspunkt i dette interval).
  • Tag oksemørbraden ud af posen, tør den grundigt med køkkenrulle, og gem urterne og hvidløget.
  • Opvarm en pande på høj varme.
  • Tilsæt olivenolie på panden og steg kødet på begge sider i 1-2 minutter, indtil den ønskede stegeskorpe er opnået. Tilsæt cirka 1 spsk smør, urterne og hvidløget i de sidste 30 sekunder og hæld kryddersmøret over oksemørbraden et par gange i panden.
  • Skær kødet i 1,5 cm tykke skiver og nyd din lækre oksemørbrad!
Keyword Oksemørbrad sous vide
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering