I denne artikel deler jeg mit favoritopskrift på oreomuffins!
Disse fortryllende oreomuffins er ikke kun nemme at bage, men tilbyder også en smagsoplevelse, der vil tilfredsstille din søde tand på en mindeværdig måde. Den harmoniske fusion af saftig chokolade og klassiske, knuste oreokiks skaber en smagsprofil, der er svær at modstå.
Server disse muffins ved dit næste kaffeselskab eller som en lækker dessert ved middagsbordet. De er lige så gode til en fest som til et øjeblik af ro og alenetid. Deres tiltalende udseende gør dem også til en fremragende gave eller overraskelse til dine nærmeste.
Hvorfor smager de så godt? Svaret ligger i den perfekte balance mellem de saftige chokolademuffins og den sprøde tekstur fra de knuste oreokiks. Hver bid er en smagsrejse, der starter med en forførende duft af chokolade og den tilfredsstillende smag af oreokiks. Det er den ultimative kombination af sødt og sprødt, der gør disse muffins uimodståelige.
Opbevaring er enkel, hvilket gør dem perfekte til forberedelse i god tid. Opbevar dem i en lufttæt beholder eller i en pose for at bevare deres fugtighed og smag. Hvis du formår at have nogle muffins tilbage dagen efter (hvilket er sjældent), kan du let opvarme dem i mikroovnen for at genoplive den nybagte smag, hvis du ønsker det.
Disse oreomuffins er ikke bare en bagværkssensation; de repræsenterer en smagsoplevelse, der er nem at skabe og umulig at glemme. Så forkæl dig selv og dine gæster med disse lækre muffins, der vil efterlade en chokoladesmag og et smil på læberne. Velbekomme!
Opskriften – Sådan gør du:
Oreo muffins
(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!
Ingredienser
- 2 dl hvedemel
- 1 dl kakao
- 1,5 tsk bagepulver
- 1 knivspids salt
- 2 dl sukker
- 2 stk æg
- 1 dl neutral olie f.eks. rapsolie
- 2 dl mælk
- 1 tsk vaniljesukker
- 12 stk Oreo-kiks groft knuste
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180°C og sæt 12 muffinsforme i en muffinsbakke eller på en almindelig bageplade.
- I en stor skål, sigt hvedemel, kakao, bagepulver, vaniljesukker og salt sammen. Bland godt.
- I en anden skål, pisk æg og sukker indtil det bliver lyst og luftigt.
- Tilsæt olie og mælk til æg- og sukkerblandingen. Bland godt.
- Tilsæt de tørre ingredienser gradvist til æg- og melblandingen. Rør forsigtigt rundt, indtil alt er godt blandet, men undgå at overblande.
- Vend forsigtigt de groft knuste Oreo-kiks ind i dejen.
- Fordel dejen jævnt i muffinsformene, fyld dem til cirka 2/3 af kapaciteten.
- Bag i den forvarmede ovn ved 180 grader i cirka 18-20 minutter, eller indtil en tandstikker indsat i midten af en muffin kommer ud ren.
- Lad muffinsene køle af i formene i nogle minutter, inden du flytter dem til en rist for at køle helt af.
- Færdigt! Nyd dine oreomuffins!
Hej! Jeg er Olivia, grundlægger af Letmad.dk! En passioneret madentusiast, der deler mine yndlingsopskrifter og tips her. Håber I finder inspiration til madlavning sammen med mig!