Pæremousse

Pæremousse – Opskrift

I denne artikel deler jeg mit yndlingsopskrift på pæremousse!

Denne pæremousse er en lækker, nem, hurtiglavet og meget behagelig dessert, der altid smager godt. Hvis du skal spise middag med venner og familie og ønsker at forberede en udsøgt efterrätt, er denne pæremousse perfekt.

Denne pæremousse er virkelig god og kan med fordel serveres til gæster eller laves for at opbevares i køleskabet som dessert til ugens middage.

Jeg kan godt lide at rive lidt chokolade over denne pæremousse lige inden servering for en luksuriøs følelse, men det er ikke nødvendigt, hvis du ikke ønsker det!

Kort sagt elsker jeg denne pæremousse og anbefaler den stærkt. Den er så lækker og værd at lave. Prøv gerne opskriften nedenfor!

Pæremousse

Opskriften – Sådan gør du:

Pæremousse

Denne pæremousse er en lækker, nem, hurtiglavet og meget behagelig dessert, der altid smager godt. Hvis du skal spise middag med venner og familie og ønsker at forberede en udsøgt dessert, er denne pæremousse perfekt.
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Dessert
Køkken Dansk
Antal + portioner

Ingredienser
  

  • 5 stk pærer
  • 2,5 dl naturel yoghurt
  • 2 dl piskefløde
  • 1 spsk sukker
  • 0,5 tsk kanel
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 1 stk skvæt citronsaft

Sådan gør du
 

  • Pisk fløden sammen med sukkeret, indtil der dannes stive toppe. Stil det i køleskabet.
  • Vask og skræl pærerne. Skær dem i stykker og dryp et par dråber citronsaft over for at undgå, at de bliver brune. Blend pærestykkerne, vaniljeekstraktet og kanelen, indtil de er mosede og glatte.
  • Bland den blendede pærepuré og yoghurten i en skål. Tilsæt fløde-sukkerblandingen og rør forsigtigt rundt med en spatel.
  • Hæld moussen i skåle og stil dem i køleskabet i cirka 4 timer inden servering.
  • Tag dem ud af køleskabet og server din pæremousse, gerne pyntet med revet chokolade.
  • Nyd din pæremousse!
Keyword Pæremousse
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering