I denne artikel deler jeg min yndlingsopskrift på pandekager med havremælk!
Disse pandekager med havremælk bliver så meget bedre end med almindelig mælk. Hvis du er på udkig efter en ny yndlingsopskrift på pandekager, så prøv denne opskrift på pandekager med havremælk, som virkelig smager godt!
Disse pandekager kan serveres med alle dine favorittilbehør. Jeg elsker en dejlig jordbærsylt med flødeskum til, men det er bare mig!
For nylig lavede jeg disse pandekager med havremælk og serverede dem udenfor i solen. Vi havde virkelig en dejlig tid!
Jeg elsker denne opskrift på pandekager med havremælk og synes virkelig, den er god. Prøv den gerne efter opskriften nedenfor!
Opskriften – Sådan gør du:
Pandekager med havremælk
(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!
Ingredienser
- 2,75 dl hvedemel
- 4,5 dl havremælk
- 3 stk æg
- ½ tsk salt
- 2 dl iskoldt vand
Sådan gør du
- Tilsæt hvedemel og salt til en stor skål eller skål. Pisk havremælk i lidt ad gangen, indtil al havremælk er tilsat, og du har en jævn dej uden klumper.
- Tilsæt æggene til blandingen, ét ad gangen. Pisk hvert æg godt ind. Lad derefter dejen hvile i 15 minutter ved stuetemperatur.
- Rør det iskolde vand i dejen.
- Smelt lidt fedtstof på en pande og bag ca. 0,5 dl pandekagedej ad gangen. Steg i 4 minutter på hver side, inden du lægger pandekagen på en tallerken. Gentag med resten af dejen.
- Nyd dine pandekager med havremælk!
Hej! Jeg er Olivia, grundlægger af Letmad.dk! En passioneret madentusiast, der deler mine yndlingsopskrifter og tips her. Håber I finder inspiration til madlavning sammen med mig!