I denne opskrift giver jeg dig min bedste opskrift på pandekager uden mel!
Dette er en super enkel opskrift på pandekager uden mel, som ikke kunne være nemmere. Opskriften har kun to enkle ingredienser, nemlig bananer og æg. Super nemt og lækkert at lave!
Der er noget magisk ved hurtigt at blande disse to enkle ingredienser, som er bananer og æg, og derefter stege dem på panden.
Disse pandekager er glutenfri, uden mel og uden mejeriprodukter. De er virkelig lavet kun med bananer og æg og uden nogen avancerede tricks. Jeg vil også beskrive dem som tykke pandekager.
Server gerne med syltetøj eller lidt honning for at afrunde smagen.
I begyndelsen kan det se ud som om, du laver røræg, men det endelige resultat bliver virkelig en fuldgyldig pandekage. Pandekager uden mel med gyldne, sprøde kanter.
Kort sagt synes jeg virkelig, at disse pandekager uden mel er praktiske og helt klart værd at lave. De bliver så lækre og er så nemme at lave.
Opskriften – Sådan gør du:
Pandekager uden mel
(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!
Ingredienser
- 2 stk modne bananer
- 4 stk æg
- 1 tsk kanel eller efter smag valgfrit
Sådan gør du
- Mos bananerne med en gaffel i en skål.
- Knæk æggene ned i skålen med bananerne og pisk med en pisker, gerne en håndmikser. Tilsæt en teske kanel for lidt smag, men det er valgfrit.
- Varm lidt fedtstof op på panden og tilsæt cirka 0,5 dl dej ad gangen. Steg cirka 2 minutter på hver side.
- Gentag, indtil al dejen er brugt.
- Server med valgfri tilbehør. Nyd dine pandekager uden mel!
Hej! Jeg er Olivia, grundlægger af Letmad.dk! En passioneret madentusiast, der deler mine yndlingsopskrifter og tips her. Håber I finder inspiration til madlavning sammen med mig!