Paninibrød

Paninibrød – Opskrift

Lav disse dejlige brød fra Italien med denne lækre opskrift på paninibrød!

Disse skønne paninibrød er nemme at bage og er klar på cirka 3 timer, inklusive hævetid. Disse mackor bliver så fantastisk gode i en sandwich-maker eller en paninigrill, men de er også lækre at riste eller spise som de er!

Panini er de skønne italienske sandwich med sprøde brød, der skæres op på langs og fyldes med for eksempel ost og skinke. Det er så nemt at lave sine egne paninibrød for at lave disse lækre sandwich!

Super lækre til frokostsandwich eller til picnic eller morgenmad. Paninibrødene kan også fryses ned i for eksempel en frysepose.

Ja, paninibrød er virkelig hurtige og nemme at lave, og jeg kan varmt anbefale denne dejlige opskrift. Det bliver altid godt, og brødene er så alsidige.

Prøv gerne opskriften nedenfor, så håber jeg, at I vil kunne lide den! Det er virkelig sjovt at bage, og der venter masser af lækre sandwich bagefter!

Paninibrød

Opskriften – Sådan gør du:

Paninibrød

Lav disse dejlige brød fra Italien med denne lækre opskrift på paninibrød! Disse skønne paninibrød er nemme at bage og er færdige på cirka 3 timer, inklusive hævetid. Disse mackor bliver så fantastisk gode i en sandwich-maker eller en paninigrill, men de er også lækre at riste eller spise som de er!
5 fra 2 stemmer

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 2 timer 45 minutter
Samlet tid 3 timer
Ret Snack
Køkken Dansk, Italiensk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 10 dl til 11,5 dl hvedemel
  • 7 g tørgær
  • 1 knsp strøsukker
  • 1 knsp salt
  • 4,5 dl vand
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 tsk bagepulver

Sådan gør du
 

  • Aktiver tørgæren ved at tilsætte den i en skål og tilsætte lidt varmt vand fra mængden i opskriften sammen med en knsp sukker. Rør om og lad det stå i 10 minutter.
  • Læg hvedemel, bagepulver, og salt i en stor skål eller skål. Bland og lav en lille fordybning i midten. Tilsæt gradvist gærvandet og resten af vandet og bland alt i skålen.
  • Bland alt i skålen, og når blandingen er jævn, dæk den til med et viskestykke og lad den hæve i 2 timer ved stuetemperatur. Resultatet skal være meget blødt og klæbrigt.
  • Drys et arbejdsområde med hvedemel, vend dejen og begynd at ælte ved at folde den over sig selv flere gange. Det er muligt, at dejen kræver mere mel nu og da, tilsæt dette gradvist. Dette er det sværeste trin, da dejen har tendens til at sidde fast på hænderne, tilsæt gradvist mel for at undgå dette.
  • Del dejen i 12 lige store dele, der formes til boller, og placer dem på en eller to bageplader beklædt med bagepapir. Dæk til og lad hvile i 15 minutter.
  • Tag bollerne og rul dem ud til en slags rektangel. Rul rektanglet sammen til en pølse, der forsegles i enderne. Placer pølserne på en bageplade smurt let med olie.
  • Skær et halvdjupt snit over hele ovansiden over længden på hvert brød. Pensl med olivenolie. Lad hvile under et viskestykke i 30 minutter.
  • Forvarm ovnen til 230°C. Prikk brødene over overfladen med en gaffel og bag derefter paninibrødene i midten af ovnen i cirka 20 minutter. Tag dem derefter ud af ovnen og lad dem køle af, gerne på en bagerist.
  • Færdigt! Nyd dine paninibrød!
Keyword Paninibrød
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering