Råcreme uden æg

Råcreme uden æg – Opskrift

I denne artikel deler jeg min bedste opskrift på råcreme uden æg!

Dette er en råcreme uden æg, som er lækker, silkeblød og glat. Den er så alsidig og let at lave. Lav en fantastisk æggefri råcreme! Kombiner den med enhver dessert!

Der er flere grunde til at lave en råcreme uden æg. En råcreme uden æg er ideel for dem, der er allergiske overfor æg eller har en ægfri kost af en eller anden grund. Den er også et godt alternativ for vegetarer eller veganere, da den ikke indeholder animalske produkter.

En råcreme uden æg er også et godt valg for dem, der følger en kaloriefattig kost, da æg indeholder mange kalorier og fedt. Den er også en enkel og hurtig ret at tilberede, perfekt som dessert eller tilbehør til forskellige retter. Server den gerne med is, kager, frugt, bær eller budding og nyd en lækker dessert.

Denne råcreme har den perfekte konsistens, ikke for tyk, ikke for tynd. Den har en dejlig glat og mild smag af vanilje. Den er perfekt til at bruge i en række forskellige retter, som f.eks. pandekager, is eller bagværk. Den smager også utroligt godt til frisk frugt.

Råcreme holder sig godt i flere dage i køleskabet i en tætsluttende beholder, men det er en god idé at tjekke råcremen nu og da for at se, om den har ændret udseende eller smag.

Kort sagt elsker jeg denne råcreme uden æg og synes virkelig, den er værd at lave! Den er dejligt glat i smagen og konsistensen!

Råcreme uden æg

Opskriften – Sådan gør du:

Råcreme uden æg

Dette er en råcreme uden æg, som er lækker, silkeblød og glat. Den er så alsidig og let at lave. Lav en fantastisk æggefri råcreme! Kombiner med enhver dessert!
5 fra 1 stemme

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Ret Dessert
Køkken Dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1,25 dl sukker
  • 1 spsk majsstivelse eller hvedemel
  • 2,5 dl kogende vand
  • 2 spsk smør
  • 1,5 tsk vaniljeekstrakt
  • 1 knivspids salt

Sådan gør du
 

  • Bland sukker og majsstivelse i en lille gryde. Rør gradvist i kogende vand.
  • Rør konstant og lad det småkoge i 5 minutter, eller indtil det tykner til ønsket konsistens.
  • Rør smør og vaniljeekstrakt samt en lille nip salt i. Server gerne varm, og opbevar rester i køleskab!
Keyword Råcreme uden æg
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

1 kommentar til “Råcreme uden æg – Opskrift”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering