Råcreme uden fløde

Råcreme uden fløde – Opskrift

I denne artikel deler jeg min bedste opskrift på råcreme uden fløde!

Denne råcreme uden fløde er utrolig hurtig at lave og smager himmelsk godt. Det er en hurtig, enkel og skøn oplevelse, præcis som det bør være!

Uanset årsagen til, at man ønsker at lave en råcreme uden fløde, er denne opskrift et virkelig godt valg. Jeg elsker denne råcreme til mange forskellige kager og tærter. Senest lavede jeg den til en æbletærte.

Den kan serveres både varm og kold. Opbevar den i køleskabet, hvis den ikke skal serveres med det samme. Opskriften tager kun omkring 5 til 10 minutter, og når blandingen begynder at koge, er det vigtigt, at alle ingredienser er klar i nærheden.

Kort sagt, jeg elsker denne råcreme uden fløde og anbefaler den stærkt. Prøv gerne opskriften herunder!

Råcreme uden fløde

Opskriften – Sådan gør du:

Råcreme uden fløde

Denne råcreme uden fløde er hurtig at lave og smager himmelsk godt. Det er hurtigt, enkelt og lige som det skal være!
5 fra 1 stemme

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Dessert
Køkken Dansk
Antal 4 portioner

Ingredienser
  

  • 2,5 dl mælk
  • 1 spsk majsstivelse
  • 0,5 dl sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • tsk salt
  • 1 stk æggeblomme

Sådan gør du
 

  • I en lille skål, kombiner 0,5 dl mælk med majsstivelsen. Pisk indtil det er glat og sæt derefter til side.
  • Separer ægget og læg æggeblommen i en skål. Sæt til side.
  • Sørg for, at alle ingredienser er klar på køkkenbordet ved siden af komfuret.
  • I en mellemstor gryde, kombiner resten af mælken, sukkeret, vaniljesukkeret og saltet. Varm det op ved medium varme, pisk lejlighedsvis, indtil det begynder at koge.
  • Pisk majsstivelse/mælkeblandingen i. Lad det hele koge op under fortsat piskning. Lad det koge yderligere i 30 sekunder og fjern derefter gryden fra varmen.
  • Brug en ske for at hælde ca. 0,5 dl af den varme mælk over æggeblommen. Pisk hurtigt ægget og mælken sammen og hæld derefter æggeblandingen tilbage i gryden med mælken. Fortsæt med at piske i endnu et minut, indtil det er godt blandet.
  • Sæt til side og lad det køle af.
  • Hvis du vil have det ekstra glat, kan du sige saucen gennem en sigte for at fjerne eventuelle “æggemasser” der måtte være dannet.
  • Kan serveres varmt eller koldt. Opbevares i køleskabet, hvis den ikke serveres med det samme.
Keyword Råcreme uden fløde
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

1 kommentar til “Råcreme uden fløde – Opskrift”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering