Ristede hasselnødder

Ristede hasselnødder – Opskrift

I denne artikel deler jeg mit bedste og nemmeste måde at riste hasselnødder på, hurtigt og uden en masse besværlige køkkenredskaber!

Hør efter, alle hasselnødelskere! I denne artikel vil jeg guide dig igennem, hvordan du rister hasselnødder i ovnen. Det er nemmere, end man måske kan forestille sig!

Ristede, skallede hasselnødder Ristede hasselnødder er et fantastisk supplement til salater, ristede grøntsager og desserter, og de er også en sund og lækker snack i sig selv!

Hasselnødder er populære snacks, og de bruges i bagværk og konfekt verden over på grund af deres delikate, søde smag.

Vi kan godt lide at bruge dem i salte retter også; deres milde smag passer godt til mange retter, der har brug for en ekstra dosis sprødhed og nøddeagtighed.

Ristede hasselnødder I min familie elsker vi at riste hasselnødder for den ekstra knasende, nøddeagtige og bløde smag, som ristning giver, og vi spiser dem ofte i stedet for popcorn eller chips til familiens filmaften!

Vi kan også godt lide at bruge ristede hasselnødder som topping til yoghurt, pandekager, is og endda chokolade- og vaniljekager!

Ristede hasselnødder

Opskriften – Sådan gør du:

Ristede hasselnødder

Kære alle hasselnøddelskere! I denne artikel vil jeg guide dig igennem, hvordan du rister hasselnødder i ovnen. Det er nemmere, end man måske kan forestille sig!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Side Dish
Køkken Dansk
Antal 500 gram

Ingredienser
  

  • 500 g rå hasselnødder

Sådan gør du
 

  • Forvarm ovnen til 180°C.
  • Fordel de rå hasselnødder på en bageplade og rist dem i midten af ovnen ved 180°C i 15 minutter.
  • Lad nødderne køle helt af på bagepladen (de vil fortsætte med at ristes, indtil de er kølet helt af).
  • For at fjerne den ydre skal kan du gnide dem med en ren køkkenhåndklæde, når de er kølet af (jeg foretrækker dog at beholde skallen!)
  • Modstå fristelsen til at spise hasselnødderne, før de er kølet helt af. Det er ventetiden værd!
  • Opbevar de ristede hasselnødder i en mellemstor beholder med låg, i op til 6 måneder på et køligt og mørkt sted, f.eks. i et skab, eller op til et år i fryseren. De smager fantastisk, selv når de er frosne!
Keyword Ristede hasselnødder
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering