Røræg uden mælk

Røræg uden mælk – Opskrift

I denne artikel deler jeg min bedste opskrift på røræg uden mælk!

Sådan laver du en lækker, cremet og velsmagende røræg uden mælk. For dem, der ønsker en laktosefri eller mælkefri version af røræg, er dette det perfekte valg. Et godt røræg, efter min mening, skal være blødt og forsigtigt rørt, og dette opnår du uden brug af mælk!

Let! Luftig! Velsmagende! Sådan vil jeg beskrive denne mælkefri røræg.

Min foretrukne måde at nyde røræg på er oven på en ristet skive brød, toppet med lidt sort peber, ekstra salt og nyhakket purløg. Og med denne opskrift behøver du ikke bekymre dig om mælk.

Du kan også tilføje ekstra ingredienser til selve rørægget, som f.eks. friskhakket dild for en dildsmag. Det er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at undgå mælk men stadig ønsker masser af smag.

Mens mange traditionelle opskrifter bruger smør eller mælk, viser denne version, at olivenolie og æg kan kombineres for at skabe en lækker og mælkefri røræg.

Kort sagt er denne opskrift på røræg uden mælk ideel for dem, der søger en laktosefri eller mælkefri morgenmad.

Røræg uden mælk

Opskriften – Sådan gør du:

Røræg uden mælk

Sådan laver du en lækker, cremet og velsmagende røræg uden mælk. Dette er det perfekte valg for dem, der ønsker en laktosefri eller mælkefri version af røræg!
5 fra 2 stemmer

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Morgenmad, Småretter
Køkken Dansk
Antal 2 portioner

Ingredienser
  

  • ½ spsk smør eller olivenolie
  • 4 stk æg
  • tsk salt

Sådan gør du
 

  • Smelt smørret i en pande på middelhøj varme. Slå æggene ud i en skål, tilsæt en knivspids salt og pisk, indtil det er godt blandet.
  • Når smørret begynder at boble, tilsæt æggene i panden og brug straks en spatel til at røre i små cirkler rundt i panden, uden at stoppe, indtil æggene begynder at tykne lidt, ca. 30 sekunder.
  • Skift fra at lave cirkler til at lave lange strøg over panden, indtil du ser en større, cremet masse; cirka 20 sekunder.
  • Når æggene er stivnet men stadig lidt bløde nogle steder, tag panden af varmen og lad den stå et par sekunder for at færdiggøre tilberedningen.
  • Rør rundt og server straks. Server med lidt ekstra salt, lidt sort peber og nogle friske hakket urter (hvis ønsket).
Keyword Røræg uden mælk
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering