Snickerdoodles

Snickerdoodles – Opskrift


I denne artikel deler jeg min yndlingsopskrift på snickerdoodles!

Disse snickerdoodle-cookies er de bedste, jeg nogensinde har smagt! Opskriften giver cookies, der er bløde og chewy i midten, men stadig sprøde og let hævede omkring kanterne. Ingredienserne er også meget enkle, og det er sandsynligt, at du allerede har alle ingredienser, du behøver for at lave disse cookies derhjemme (ellers findes ingredienserne i stort set alle supermarkeder)!

Snickerdoodles er sukkerkager rullet i kanel sukker. Kanel sukkeret giver cookies deres karakteristiske smag, konsistens og udseende.

En klassisk snickerdoodle skal smage som en smør sukkerkage, men med masser af kanel og sukker fra snickerdoodle-toppingen.

Disse snickerdoodles er så hurtige at lave. Faktisk tog det mig kun 10 minutter at lave dejen til disse cookies, med yderligere 5 minutter at forme dem til cookies. Coolt, ikke?

Jeg elsker at lave snickerdoodles, især i weekenderne. De holder sig godt i flere dage, hvilket gør dem perfekte til gaver. Derudover absorberer snickerdoodle en masse smag fra sin kaneltopping over tid. Det fordyber deres kanel sukkersmag!

Når du måler kanelen til snickerdoodle-toppingen, kan du blive chokeret over, hvor meget kanel det er, og fristes til at skære ned på mængden, inden du endda prøver det. Gør det ikke! Den generøse mængde kanel er en del af hemmeligheden bag disse cookies smag og vil blive afbalanceret af cookies intense smørsmag.

Snickerdoodles

Opskriften – Sådan gør du:

Snickerdoodles

Disse snickerdoodle-cookies er de bedste, jeg nogensinde har smagt! Opskriften giver cookies, der er bløde og chewy i midten, men stadig sprøde og let hævede omkring kanterne. Ingredienserne er også meget enkle, og det er sandsynligt, at du allerede har alle ingredienser, du behøver for at lave disse cookies derhjemme (ellers findes ingredienserne i stort set alle supermarkeder)!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Dessert
Køkken Amerikansk, Dansk
Antal 20 cookies

Ingredienser
  

Snickerdoodle-topping

  • 0,5 dl (50 gram) sukker
  • 2 spsk stødt kanel

Snickerdoodle-dej

  • 5,5 dl (300 g) hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 225 g usaltet smør stuetempereret
  • 3,75 dl (300 g) sukker
  • 1 stk æg stuetempereret
  • 2 tsk vaniljeekstrakt

Sådan gør du
 

  • Placer en rist i midten af ovnen og forvarm ovnen til 190°C. Beklæd to bageplader med bagepapir.
  • Lav snickerdoodle-toppingen: Pisk 0,5 dl sukker og stødt kanel sammen i en skål. Stil til side indtil videre.
  • I en anden mellemstor skål, bland mel, bagepulver og salt til snickerdoodle-dejen.
  • Bland sukkeret og smørret i skålen. Pisk ved middelhastighed med dejkroge indtil det er let, luftigt og fordoblet i volumen, 2 til 3 minutter. Brug en gummispatel til at skrabe bunden og siderne af skålen ved behov.
  • Sænk mixeren til lav hastighed og tilsæt æg og vanilje, pisk indtil det lige præcis er blandet. Skrab bunden og siderne af skålen. Med mixeren på lav, tilsæt gradvist de tørre ingredienser og pisk indtil lige blandet. Skrab bunden og siderne af skålen endnu en gang og pisk ved lav hastighed i yderligere 30 sekunder.
  • Form dejen til kugler. Rul hver enkelt i snickerdoodle-toppingen i skålen og dæk dem helt. Placer de belagte kager mindst 7,5 cm fra hinanden på de forberedte bageplader.
  • Bag kagerne. Bag én plade ad gangen i 12 minutter, eller indtil kanterne er stivnet, men midten stadig er blød på snickerdoodles. Kagerne vil se oppustede ud, når du tager dem ud af ovnen, men falder tilbage og sprækker til de perfekte kager, når de afkøles.
  • Afslut med at køle kagerne på bagepladen på en rist i 20 minutter, eller indtil kanterne og bunden af kagerne er stivnet og føles faste ved berøring. Gentag med den resterende dej og pladen.
  • Server og opbevar. Server varme eller ved stuetemperatur. Kagerne kan opbevares i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i op til 3 dage eller fryses ned.
Keyword Snickerdoodles
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering