Spareribs sous vide

Spareribs sous vide – Opskrift

I denne artikel deler jeg min yndlingsopskrift på spareribs sous vide!

Disse møre og saftige spareribs sous vide bliver fantastisk gode hver gang, med en lækker, røget marinade og lækre smagsoplevelser generelt!

Med spareribs sous vide er du mere garanteret et perfekt resultat hver gang, da det er en enkel tilberedningsmetode at styre. Disse spareribs får en let sprød overflade, med rig marinade og en konsistens, der er mørt, men stadig kødfuld.

Jeg plejer at lave spareribs på to forskellige måder, som jeg har skrevet ned nedenfor. Den ene metode giver mere klassiske spareribs, mens den anden metode giver mere saftige, blødere spareribs!

Spareribs sous vide

Opskriften – Sådan gør du:

Spareribs sous vide

Disse møre og saftige spareribs sous vide bliver fantastisk gode hver gang, med en lækker, røget marinade og lækre smagsoplevelser generelt!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 12 timer
Samlet tid 12 timer 15 minutter
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 1 portion

Ingredienser
  

  • 1 stk spareribs
  • BBQ-rub kryddermix
  • BBQ-sauce

Sådan gør du
 

  • Fjern den hvide, papirlignende hinde på bagsiden af spareribsene; brug en papirhåndklæde eller køkkenhåndklæde til at gribe fat i det og træk det af i ét stykke.
  • Del hver sparerib i to til tre dele ved at skære igennem kødet mellem ribbenene.
  • Gnid spareribsene generøst på alle sider med din BBQ-rub (krydderblandingen).
  • Placer individuelle portioner af spareribs i vakuumposer. Hæld lidt BBQ-sauce over begge sider af spareribsen.
  • Vakuumforsegl poserne.
  • Når du er klar til at tilberede: Indstil din sous vide-maskine til 63°C for ekstra saftige spareribs eller 74°C for mere klassiske spareribs.
  • Læg spareribsene i vandbadet og dæk badet med et låg eller aluminiumsfolie. Tilbered i 36 timer ved 63°C eller 12 timer ved 74°C.
  • Overfør færdigtilberedte spareribs til en stor skål med isvand for at køle ordentligt af.
  • Tag spareribsene ud af vakuumposerne og tør dem forsigtigt af med køkkenrulle. Gnid ind med yderligere 3 spiseskefulde BBQ-rub (kryddermix). Forvarm ovnen til 150°C. Fordel spareribsene jævnt på en bagerist, med kødsiden opad. Ind i ovnen i cirka 30 minutter i midten af ovnen.
  • Færdig! Nyd dine spareribs sous vide!
Keyword Spareribs sous vide
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering