I denne artikel deler jeg mit bedste opskrift på spiselig cookie dough!
Du kan spise den som den er, eller bruge den som en topping til is eller andre desserter. Så utroligt lækkert og så nemt. Det er ikke så underligt, at amerikanerne elsker spiselig cookie dough!
Prøv gerne at erstatte chokoladen med for eksempel hakkede nødder eller rosiner, hvis du ønsker det!
Det er ikke bare virkelig lækkert, men også super nemt at lave. Inden for 15 minutter kan du have en skål fyldt med den bedste spiselige cookie dough klar til at nyde. Ingen ovn eller lignende er nødvendig, det hele laves på et øjeblik!
Opbevar eventuelle rester i en lufttæt beholder eller en pose i køleskabet. Den kan holde sig frisk i op til en uge.
Med dette sagt håber jeg, at I vil kunne lide denne opskrift lige så meget som jeg gør! God fornøjelse og nyd denne lækkerbisken!
Opskriften – Sådan gør du:
Spiselig cookie dough
(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!
Ingredienser
- 100 g usaltet smør stuetemperatur
- 1 dl brun farin
- 0,5 dl sukker
- 1 spsk mælk eller fløde
- ½ tsk vaniljeekstrakt
- ¼ tsk salt
- 1,5 dl hvedemel
- 50 g chokoladebiter f.eks. chokoladeknapper
Sådan gør du
- I en stor skål blandes smør, brun farin og sukker indtil det er en ensartet blanding.
- Tilsæt vaniljeekstrakt og mælk/fløde til blandingen og rør godt.
- I en separat skål blandes hvedemel og salt. Tilsæt derefter den tørre blanding til dejen og bland forsigtigt, indtil alt er godt kombineret.
- Tilsæt chokoladebiterne (eller en anden favoritfyld) til dejen og bland godt for at fordele fyldet jævnt.
- Form dejen til små kugler eller spis den direkte med en ske, eller server den f.eks. med is!
Hej! Jeg er Olivia, grundlægger af Letmad.dk! En passioneret madentusiast, der deler mine yndlingsopskrifter og tips her. Håber I finder inspiration til madlavning sammen med mig!