I denne artikel deler jeg min yndlingsopskrift på sukkerfrie kager til diabetikere!
Disse sukkerfrie kager til diabetikere er lækre jordnøddesmørkager med lavt indhold af kulhydrater, og de er perfekte for dem med type 2-diabetes. Virkelig lækre sukkerfrie kager for diabetikere, som også andre vil sætte pris på og synes smager godt!
Min familie og jeg elsker disse jordnøddesmørkager og har lavet dem i lang tid, da min far har diabetes. Denne sukkerfri opskrift på jordnøddesmørkager er perfekt til ham, men vi andre kan også godt lide dem.
Hvis du eller nogen i din nærhed har type 2-diabetes, kan du prøve denne kageopskrift til diabetikere! Kagerne er sukkerfrie og med et lavt antal kulhydrater.
Opskriften – Sådan gør du:
Sukkerfrie kager til diabetikere
(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!
Ingredienser
- 3 dl jordnøddesmør cremet og saltet
- 2 stk æg
- 1,25 dl granuleret sødemiddel
- 1 tsk vaniljeekstrakt
- ¼ tsk havsalt
- 1,5 dl jordnødder valgfrit
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180°C. Beklæd en bageplade med bagepapir.
- I en stor skål, pisk jordnøddesmør, æg, sødemiddel, vaniljeekstrakt og salt sammen. Brug gerne en elektrisk håndmikser. Bearbejd blandingen, indtil den er glat.
- Valgfrit: Tilsæt hakkede jordnødder, indtil de lige netop blandes i dejen (bland ikke for meget).
- Placer dejkugler på den forberedte bageplade. Flad hver dejkugle med en gaffel i et kryds-og-tværs mønster.
- Bag i cirka 15 til 20 minutter ved 180°C i ovnens midte, indtil de er let gyldne. Afkøl helt inden servering. Kagerne bliver sprøde, når de afkøles.
Hej! Jeg er Olivia, grundlægger af Letmad.dk! En passioneret madentusiast, der deler mine yndlingsopskrifter og tips her. Håber I finder inspiration til madlavning sammen med mig!