I denne artikel deler jeg min bedste opskrift på syltede rødløg uden sukker!
Vi har lige lavet nogle fantastiske sukkerfri syltede rødløg! Jeg elsker at tilføje disse sukkerfri syltede rødløg som topping til vores salater eller tacos!
Du kan fordoble eller tredoble denne opskrift efter behov.
Her er et trick for at hjælpe dine øjne med ikke at løbe i vand, mens du skærer løg. Læg en fugtig papirserviet ved siden af løget, du skærer. Skårne løg tiltrækkes af fugt, så i stedet for at dampene når dine øjne, vil de ramme papirservietten først.
Sødemidler som sukrin melis, stevia, allulos eller xylitol erstatter sukkeret og findes i dag i de fleste større supermarkeder samt online helsebutikker!
Opskriften – Sådan gør du:
Syltede rødløg uden sukker
(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!
Ingredienser
- 1 stk stor rødløg skåret i tynde skiver
- 3 dl æblecidereddike
- 2 dl vand
- 0,5 dl kaloriefattigt sødemiddel enten sukrin melis, stevia, allulos eller xylitol
- 1 spsk salt gerne lyserødt Himalayasalt
- 1 nip røde chiliflager valgfrit
Sådan gør du
- Skær rødløget i tynde skiver.
- Placer løgene i en stor glasburk med tætsluttende låg.
- Bring æblecidereddike, vand, sødemiddel og salt i kog i en mellemstor gryde ved medium varme. Dette vil opløse sødemidlet og saltet.
- Rør rundt, indtil alt er opløst. Tilsæt de røde chiliflager, hvis du bruger det.
- Brug en tragt eller en målekop med tud og hæld den varme blanding over løgene i glasset. Fyld det helt op, så det dækker al løg.
- Lad glasset køle af til stuetemperatur, læg derefter låget på og sæt det i køleskabet.
- Køl i mindst 2 timer, før du bruger det.
- Disse sukkerfri syltede rødløg kan opbevares i køleskab i op til 1 måned.
Hej! Jeg er Olivia, grundlægger af Letmad.dk! En passioneret madentusiast, der deler mine yndlingsopskrifter og tips her. Håber I finder inspiration til madlavning sammen med mig!