Tajin krydderi

Tajin krydderi – Opskrift

I denne artikel giver jeg min bedste opskrift på tajinkrydderi!

Denne mexicanske krydderblanding er kendt for sin krydrede, men samtidig syrlige smag. Lav den nemt derhjemme, enten lige inden madlavningen eller til opbevaring i en krydderdåse.

Tajinkrydderi er perfekt over grøntsager, da det virkelig forstærker smagene. Prøv for eksempel at skære en almindelig agurk i skiver og derefter krydre med denne krydderblanding for en lækker snack eller forret! Prøv det på næsten enhver slags grøntsager.

Det fungerer også rigtig godt at krydre for eksempel et stykke ananas eller mango for at gøre smagen endnu mere interessant! Prøv også gerne over popcorn for en dejlig variation.

Til tacofredag kan jeg godt lide at tilsætte lidt tajinkrydderi i guacamolen for en virkelig mexicansk oplevelse.

Opbevar det enten i en lufttæt krydderdåse eller lav en portion direkte inden måltiden. Det går virkelig hurtigt og kan faktisk laves med ret almindelige krydderier, som man ofte allerede har derhjemme.

Prøv gerne at lave dit eget tajinkrydderi, så håber jeg, at I vil kunne lide smagen lige så meget som vi gør. Hav det så godt!

Tajin krydderi

Opskriften – Sådan gør du:

Tajin krydderi

En lækker mexicansk krydderblanding, der kan laves derhjemme på kun 5 minutter, med enkle ingredienser! Perfekt over grøntsager, søde frugter eller i guacamolen til tacomåltidet!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 1 minute
Tilb. tid 2 minutter
Samlet tid 3 minutter
Ret Tilbehør
Køkken Dansk, Mexikansk
Antal 1 portion

Ingredienser
  

  • 1 spsk røget paprika eller rød chilipulver
  • 1 tsk tørret limeskal
  • ¼ tsk løgpulver
  • tsk sukker
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • ¼ tsk havsalt
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • ¼ tsk stødt koriander
  • ¼ tsk cayennepeber

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienser i en skål.
  • Færdigt! Brug det med det samme eller hæld det over i en lufttæt krydderdåse.
  • Nyd dit tajinkrydderi!
Keyword Tajin krydderi
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering