Toblerone-mousse

Toblerone-mousse – Opskrift

I denne artikel deler jeg min opskrift på Toblerone-mousse!

Denne luftige og velsmagende Toblerone-mousse kræver ingen bagning, er let at lave og kræver ikke æg, hvilket mange andre mousse-opskrifter gør. Det er helt sikkert en drøm af en dessert, som er værd at servere ved enhver lejlighed!

En hurtig og lækker mousse, som jeg kan anbefale til alle, er denne Toblerone-mousse. Jeg anbefaler dog at lade den stå i køleskabet i et stykke tid, så den får den bedste konsistens.

Smagen af Toblerone med nuancer af nougat, honning og mandel er perfekt at integrere i en mousse. Denne Toblerone-mousse smager virkelig af Toblerone!

Kort sagt er denne Toblerone-mousse virkelig nem at lave og virkelig lækker, så den er helt sikkert værd at prøve!

Toblerone-mousse

Opskriften – Sådan gør du:

Toblerone-mousse

Denne luftige og velsmagende Toblerone-mousse kræver ingen bagning, er let at lave og kræver ikke æg, hvilket mange andre mousse-opskrifter gør. Det er helt sikkert en drøm af en dessert, som er værd at servere ved enhver lejlighed!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Dessert
Køkken Dansk
Antal 4 portioner

Ingredienser
  

  • 200 g Toblerone
  • 2,5 dl piskefløde
  • 100 g skumfiduser

Sådan gør du
 

  • Pisk fløden luftig.
  • Hak Toblerone groft og læg det i en stor mikrobølgesikker skål sammen med fløden og skumfiduserne. Rør godt rundt.
  • Smelt i mikrobølgeovnen ved høj varme i 3 minutter med intervaller på 30 sekunder. Pause og rør om hver 30. sekund for at sikre, at det ikke brænder på. Det kan tage mere eller mindre end 3 minutter i din mikrobølgeovn; du sigter blot mod at smelte alle disse ingredienser sammen.
  • Du kan også gøre dette i en gryde på komfuret, men sørg for at røre, så det ikke brænder på!
  • Når alt er smeltet, pisk grundigt med en håndmixer og sæt til side, så Toblerone-moussen køler helt af ved stuetemperatur. Fordel det i 4 små skåle eller kopper. Sæt det derefter i køleskabet i 45 minutter og lad det køle af.
  • Top gerne med lidt ekstra pisket fløde og hak lidt ekstra Toblerone til at toppe din Toblerone-mousse. Sæt tilbage i køleskabet i mindst 8 timer, gerne natten over, for at stivne.
  • Server og nyd din Toblerone-mousse!
Keyword Toblerone-mousse
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering