Vafler uden æg

Vafler uden æg – Opskrift

I denne artikel deler jeg mit favoritopskrift på vafler uden æg!

Disse vafler er helt frie for æg og er utroligt sprøde. Lav dem hurtigt og server dem gerne med flødeskum, vaniljeis, bær eller hasselnødkræm.

Da jeg prøvede at lave disse ægfrie vafler, blev jeg virkelig imponeret over deres konsistens. Der kan være forskellige grunde til at ønske et ægfrit opskrift. Enten er man allergisk, eller også har man simpelthen ikke æg hjemme på det tidspunkt. Jeg vil sige, at denne opskrift på ægfri vafler er for alle, da konsistensen og smagen bliver virkelig god!

De gode resultater kombineret med, at opskriften kun kræver enkle ingredienser, man næsten altid har hjemme, har gjort denne ægfrie opskrift på vafler til en favorit.

Kort sagt er jeg virkelig glad for denne opskrift og synes absolut, den er værd at prøve, når man skal lave vafler!

Vafler uden æg

Opskriften – Sådan gør du:

Vafler uden æg

Disse vafler er helt fri for æg og utroligt sprøde. De er faktisk mere sprøde end vafler med æg. Lav dem hurtigt og server dem gerne med flødeskum, vaniljeis, bær eller hasselnødkræm.
5 fra 1 stemme

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Dessert, Snack
Køkken Dansk
Antal 6 vafler

Ingredienser
  

  • 50 g smør
  • 3 dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2,5 dl mælk
  • 1,5 dl vand
  • 0,5 tsk salt

Sådan gør du
 

  • Smelt smørret i en gryde eller i mikroovnen. Lad det køle af, og i mellemtiden bland mel, salt, bagepulver og vand i en skål. Bland, indtil du har en jævn dej.
  • Når dejen er jævn, tilsæt mælken og smørret.
  • Nu er dejen klar, og nu kan vi opvarme vores vaffeljern. Smør jernet med lidt smør eller rapsolie.
  • Tilføj en deciliter vaffeldej ad gangen eller juster, så vaffeljernets form fyldes.
  • Bag vaflerne, indtil de har en flot farve.
  • Læg vaflerne på en tallerken og server med dine yndlingstilbehør.
  • Nyd dine vafler uden æg!
Keyword Vafler uden æg
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering