Vanilje frosting

Vanilje frosting – Opskrift

I denne artikel deler jeg min yndlingsopskrift på vanilje frosting!

Dette er en skøn og simpel opskrift på vanilje frosting, som kun kræver 5 nemme ingredienser!

Denne opskrift på vanilje frosting er nem at lave og fungerer som en grundopskrift på frosting, perfekt til hjemmebagere eller kagedekoratører. Denne vanilje frosting er let at håndtere og holder sin form godt, og den kan nemt tilpasses med forskellige ekstrakter (selvom jeg altid foretrækker vanilje) og fungerer godt under fondant.

Denne vanilje frosting er også svær at mislykkes med. Bliver den for tynd, tilsætter du bare mere sukker, og hvis den er for tyk, kan en ekstra skvæt fløde eller endda mælk gøre tricket.

Vanilje frosting kan holde sig frisk i 2-3 dage ved stuetemperatur (den kan holde sig længere i køleskabet, ca. 1-2 uger).

Kort sagt, jeg synes, at denne vanilje frosting er lækker og ideel til enhver bagningssituation.

Vanilje frosting

Opskriften – Sådan gør du:

Vanilje frosting

Dette er en skøn og simpel opskrift på vanilje frosting, som kun kræver 5 nemme ingredienser!
Ingen vurderinger endnu

(Klik på stjernerne for at give en vurdering)!

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Dessert
Køkken Dansk, Fransk
Antal 1 portion

Ingredienser
  

  • 225 g usaltet smør stuetempereret
  • ¼ tsk salt
  • 7 dl flormelis (ca. 375 g)
  • 3 spsk fløde
  • 1 tsk vaniljeekstrakt

Sådan gør du
 

  • Pisk smørret med en elektrisk mixer, indtil det bliver cremet. Drys saltet over og bland det godt.
  • Tilsæt flormelis gradvist, cirka 1 dl ad gangen. Vent med at tilføje mere, indtil hver del er godt blandet.
  • Med en elpisker på middel-lav hastighed, tilsæt fløden lidt efter lidt. Når det er godt blandet, skru op for hastigheden til høj og pisk i cirka 30 sekunder.
  • Tilsæt vaniljeekstrakten og bland godt.
  • Smør din frosting på dine kager eller cupcakes. Top eventuelt med krymmel eller andet pynt.
  • Nyd din vaniljefrosting! Den holder sig godt ved stuetemperatur i 2 dage, eller i køleskabet i en uge i en lufttæt beholder.
Keyword Vanilje frosting
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvordan det var!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering